Annonse: Amfi Ullevaal

Coop Mega fikser biffen!

COOP MEGA AMFI ULLEVAAL: Her får du helt spesielle biffer du ikke finner mange andre steder! sier butikksjef Tor Åge Hunnes (t.h.). Her sammen med Gordon Todd.

Coop Mega på Amfi Ullevaal kan friste med områdets beste ferskvaredisk. Nå har de tatt inn spesielle biffer som skiller dem fra andre matbutikker.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2018 kl 16:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

FAKTA: Coop Mega Amfi Ullevaal

Åpningstider:


Mandag-fredag: 07-22
Lørdag: 07-20

Søndag: Stengt

  • Coop Mega Amfi Ullevaal har en unik ferskvaredisk med biffer du ikke får hos andre matbutikker; flankestek, flat iron steak og slakterbiff (nyretapp).
  • Har ikke ferskvaredisken det du leter etter? Så lenge leverandøren har det, kan butikken skaffe det!
  • Coop Mega hos Amfi Ullevaal er Debio-sertifisert, dermed kan du stole på at de har økologisk kjøtt.


Les mer på AMFI Ullevaals nettsider!

AMFI ULLEVAAL: Coop Mega på Amfi Ullevaal er en fullsortimentsbutikk som skal levere det "lille ekstra". Butikksjef Tor Åge Hunnes forteller at deres største fortrinn er de ansatte som har god fagkunnskap og yter høyt servicenivå. 

– Og ferskvaredisken er vår spesialitet. Den har områdets beste utvalg og kvalitet, sier Hunnes.

Unikt tilbud i ferskvaredisken

Se bildet større

FERSKVARESJEFEN: Svend Bodin skaffer alt du vil ha – så lenge leverandøren har det!

Butikkens ferskvaresjef, Svend Bodin, er utdannet kokk og har jobbet i matbransjen i over 40 år. Hans største kjærlighet er service og anbefalingene hans går rett hjem hos kundene.

– Svends faglige dyktighet innen spesielt kjøtt er ganske unik. Han elsker å snakke med kunder, anbefale produkter og tilberedning, gi av sin kunnskap, samt å få folk til å prøve nye ting. Han tar gjerne inn varer man sjelden finner i andre butikker.

Nå har Coop Mega tatt inn flankestek, flat iron steak og slakterbiff (nyretapp). Dette er kjempemørt kjøtt, har en rimelig pris og en innmari god kvalitet. Slakterbiffen har en god kjøttsmak og er like mør som en ytrefilet, ifølge Bodin. Og det er nettopp disse biffene som skiller dem ut fra andre matbutikker.

– Jeg har drevet butikk i 20 år og jeg hadde aldri hørt om dette, sier Hunnes.

Coop Mega er også Debio-sertifisert.

– Det er få butikker som er Debio-sertifisert og som kan selge egenskåret økologisk kjøtt. Alt av suppe-/gryte-/koke-kjøtt er økologisk. Vi har også økologisk indrefilet, ytrefilet og entrecôte.

Her får du tips til tilberedening av biff:

Og ellers skaffer ferskvaresjefen det meste. Så lenge leverandøren har det, skaffer han det.

Fiskedisken scorer høyt i undersøkelser

Fiskedisken til Coop Mega har et rykte for å være spesielt god. Folk kommer langveis fra for å handle her. Fiskeansvarlig er kompromissløs når det gjelder kvalitet, her er det ingenting som sklir igjennom filteret. Og det er fiskedisken som oftest trekkes frem som det mest positive i kundeundersøkelsene.

– Vi har ukentlig kunder som ringer og vil snakke med fiskeansvarlig om havets delikatesser. Vi får ukentlig tilbakemelding fra kunder som roser våre ansatte, og spesielt fiskedisken blir nevnt, det er veldig moro!

Coop Mega skal være områdets beste dagligvarebutikk og du skal få alt du trenger av dagligvarer – pluss litt til.

– Vi lover et stort utvalg og god kvalitet levert av dyktige og trivelige medarbeidere, dette gjør det trygt og enkelt å handle hos oss! sier Hunnes.

Se bildet større

FISKEDISK: Fiskedisken er kjent for å være spesielt god! Her ser vi Thomas Hansen

Se bildet større

FRUKT- OG GRØNTSJEFEN: Hvis du tar en tur gjennom frukt- og grøntavdelingen, kan det hende du hører nynning og plystring. Der er det nemlig Gordon Todd som er sjef. Han har jobbet med frukt og grønt i over 30 år. – På grunn av hans lange fartstid og engasjement, har han en helt spesiell kompetanse få kan skilte med, sier butikksjefen.

Gå til AMFI Ullevaals nettsider!