ANNONSE
Annonse

"Crewet" klare for festival!

Snart klart for sommerkonsertene på Grefsenkollen

frivillige: Tor Arve Vartdal og Tone Bonnerud skal bidra til at publikummet på OverOslo 2012 får en god opplevelse. Foto: FOTO: OverOslo

De kaller seg "Feelgood-ambassadører", de vel 150 frivillige som skal bidra til å gjøre OverOslo 2012 til årets happening i Oslo nord.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2012 kl 10:59

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSENKOLLEN: - Endelig skjer det store ting her i vår bydel. Dette har jeg ventet på lenge, og nå slipper jeg å måtte krysse Ringveien for å oppleve konsert-Oslo, ifølge Tone Bonnerud, innfødt Grefsenbeboer, og en av "Feelgood-ambassadørene" til OverOslo-konsertene, nå i juni.

- Grefsenkollen er et fantastisk sted, med en utrolig fin utsikt, og som passer kjempebra til utendørskonserter. Jeg var med som frivillig i fjor, og gleder meg til å delta i år også. Her å jobbe sammen med folk på ens egen alder. De fleste her oppe er voksne folk som begynner å få store unger, og er klare for å komme seg ut og "feire livet", sier Tone.

- DumDum favoritter

Tone skal stå i bar eller servere mat to dager, og bruker sine fribilletter på lørdag 23/6.

- DumDum Boys er mine store favoritter. Jeg har sett dem flere ganger, det er utrolig at de nå kommer hit - til Grefsen - min hjemmebane!

Snakkisen OverOslo

Tor Arve Vartdal bor på Disen, og er frivillig for første gang i år.

- Jeg var her som publikummer i fjor, og nå er jeg klar for innsats. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med folk en ellers stort sett treffer i forbindelse med barnas skole eller idrett. OverOslo er den store "snakkisen" i lokalmiljøet, og jeg har inntrykk av at "alle" i Nordre Aker skal på Jahn Teigen-konserten fredagen.

Trenger flere

Festivalsjef Lars Fosdahl er fornøyd med tilstrømmingen, men ønsker seg flere.

- Særlig fredagen og lørdagen -om du vil være med på laget er du hjertelig velkommen, sier Fosdahl, som vartet opp med eksklusiv intimkonsert med Minor Majority på kick-off arrangementet torsdag. Ellers har festivalsjefen det meste under kontroll:

- Jeg håper det! Festivalen har vokst, vi blir nesten 3000 mennesker innenfor portene fire dager på rad, og det setter store krav til oss arrangører. Men vi har forberedt oss siden september, så nå gleder vi oss bare til å komme i gang, sier Fosdahl, og legger til at billetter kun blir solgt gjennom billettservice.

OverOslo 2012 - Grefsenkollen:

Onsdag 20.06. Maria Mena/Jarle Bernhoft (Utsolgt)

Torsdag 21.6 Anne Grete Preus/Minor Majority/Melissa Horn (Utsolgt)

Fredag 22.6 Trang Fødsel/Jahn Teigen/Penthouse Playboys (få bill.)

Lørdag 23.6 Stein Torleif Bjella/John Olav Nilsen&Gjengen/Dum Dum Boys (få bill.)

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse