De 203 barnehagene foreldrene er mest fornøyde med

Den store barnehageundersøkelsen er nå lagt frem av Utdanningsdirektoratet. FOTO: ILLUSTRASJON

Det er Utdanningsdirektoratet som står bak den store undersøkelsen, 105.000 foreldre har svart. Sjekk link til lista i saken, hvor det også er Nordre Aker-barnehager.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.02.2018 kl 19:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Det er barnehage.no som forteller om undersøkelsen, og at norske foreldre jevnt over er veldig godt fornøyde med tilbudet i barnehagene.

45 barnehager med maksscore

– På spørsmålet «Totalt sett, hvor fornøyd er du med din barnehage», gir foreldrene scoren 4,5 – på en skala fra 1 til 5. Foreldre i kommunale barnehager gir i snitt 4,4 poeng, mens foreldre i private barnehager gir 4,6 poeng. Nå har Utdanningsdirektoratet publisert resultatene av undersøkelsen på sine nettsider. Der har de også brutt tallene helt ned på barnehagenivå, står det i barnehage.no-saken.

Nordre Aker-barnehager

45 barnehager har fått maksimalscoren 5,0 poeng på spørsmålet om hvor fornøyde foreldrene er totalt sett. Ytterligere 158 barnehager har fått en score på 4,9 poeng på skalaen fra 1 til 5.

Det er Nordre Aker-barnehager på lista - kanskje finner du barnehagen til din datter eller sønn på lista?

HER KAN DU KLIKKE DEG INN OG SE OM DU FINNER DIN BARNEHAGE PÅ LISTA OVER DE 203 BARNEHAGENE FORELDRENE ER MEST FORNØYD MED

2661 barnehager

Totalt 2661 barnehager - 1473 private og 1187 kommunale - fra 280 kommuner har deltatt i undersøkelsen. Totalt har 105984 foreldre svart. Undersøkelsen ble foretatt i november i fjor.

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse