De trenger din hjelp

Seksbarnsmor og skredder Pamela Akello (40) er med i en spare- og lånegruppe i flyktningleiren Paicho. Foto: Berit Roald/Scanpix.

Søndag er det igjen klart for årets tv-aksjon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.10.2009 kl 13:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: 18. oktober går årets TV-aksjon av stabelen, til inntekt for CARE som hjelper verdens fattigste kvinner til å klare seg selv gjennom spare- og lånegrupper.

Dette er annerledes og effektiv bistand som koster lite penger. Det er hjelp til selvhjelp.

Hele familien Bakken var blant fjorårets bøssebærere. Både Petter (6 1/2) og Martin (4), mamma Catherine og pappa Thorodd troppet opp på ungdomshuset ved Nordberg kirke søndag for å få tildelt "rode" og bøsse.

LES OGSÅ: Marte leter etter deg

— Vi har valgt å ta med barna på innsamlingsturen, og vil også oppfordre andre til å gjøre det samme. Det kan jo blant annet være med på å vekke empatien

— når barna blir med på en slik innsamling kommer de nærmere det å oppdage at ikke alle har det like bra, sa mamma Cathrine til Nordre Aker Budstikke den gang.

Rønning Folkehøyskole har vist et stort engasjement for Tv-aksjonen over 20 år. I år skal 126 elever gå med bøsse i Grefsen/Kjelsås området. Men det trengs flere bøssebærere i hele Oslo.

Ring 02025 eller www.tvaksjonen.no for å melde deg på.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse