ANNONSE
Annonse

United-legenden:

- De unge gutta imponerer meg

Ole Gunnar Solskjær (36) opplevde umiddelbar Manchester United-suksess som 23-åring. Etterfølgerene er langt yngre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2009 kl 10:14

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

SPEAKER.NO: Med drahjelp fra reservelagets trener drømmer Magnus Wolff Eikrem (19), Joshua King (17) og Etzaz Hussain (16) om en fotball-fremtid på Manchester Uniteds stjernespekkede førstelag.

- Disse spillerne er nå mye bedre enn de ville ha vært i sine respektive norske klubber. Det tør jeg å si med hundre prosent sikkert. De har foretatt et riktig valg, sier Ole Gunnar Solskjær.

WEB-TV: Ferguson skryter av Eikrem og King

Positiv utvikling

Vi treffer Uniteds tidligere storscorer og superinnbytter etter en reservekamp mot Bolton i Leyland utenfor Manchester. Det er bitende kaldt, skikkelig surt engelsk desember-vær, men Solskjær snakker varmt om den norske delegasjonen.

- De er ulike, både som personer og fotballspillere, men fellesnevneren er utviklingen. Den har vært positiv. De har tatt store steg og mestrer nivået. Det høye tempoet. Å trene og spille sammen med stjerner som Wayne Rooney og Ryan Giggs er noe enhver kan nyte godt av, mener 36-åringen.

WEB-TV: Hete talenter lever fotballdrømmen

Trioen fra Norge er å finne som profesjonelle i ungdoms- og rekruttavdelingen, det såkalte akademiet.

Den trygge familie- og A4-tilværelsen i Norge har de gitt avkall på. Eikrem, King og Hussain har reist fra venner, brutt skoleforbindelsen og satset på den ukjente fotballverdenen. I Manchester.

- Det jeg opplevde var ganske annerledes, men det finnes ingen utviklingsfasit. Det er veldig individuelt. Jeg trivdes i hjemlige omgivelser i Kristiansund og kom ikke til United før jeg var 23 år, understreker United-legenden.

Les et lengre intervju med Ole Gunnar Solskjær på Speaker.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse