ANNONSE
Annonse

De vil bli større

Vil bli større - Nydalen Bryggeri og Spiseri. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Med en etasje til kan vi gi våre gjester muligheten til å fortsette kvelden i Nydalen, tror driftssjef Jin Jæger i Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2017 kl 18:29

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Nydalen Bryggeri og Spiseri vil utvide.

– Del av andre etasje skal bruksendres fra kontor til restaurant virksomhet sammen med aktiviteten i første etasje. Arealene blir åpnet opp med rundt 100 nye sitteplasser, bar og aktivitets område med shuffleboard, står det i søknadspapirene til Plan- og bygningsetaten, for ombygning av andreetasjen.

Mer plass og mer pub

Driftssjef Jin Jæger forteller til lokalavisa at andre etasje nok ikke står klar før utpå vårparten neste år. Og at grunnen til utvidelsen er jo at det er mange som vil spise og drikke i bryggeri- og spiseriet, som åpnet i 2013.

– Ja, vi trenger mer plass. Vi ønsker å være et godt spisested – men også å være et sted for de som vil se på sport, spille spill eller bare ta en øl eller tre – rett og slett litt mer pub-faktor, sier Jæger.

– Det er nok mange som spiser og drikker godt hos oss – men som så tar turen mot sentrum for å fortsette kvelden. Med en etasje til kan vi gi våre gjester muligheten til å fortsette kvelden i Nydalen i uformell setting. Jeg håper og tror at det er rom for et slikt sted i lokalmiljøet og med et Nydalen i stadig vekst, fortsetter hun.

I sommer kom også utvidelse og mer lukket uteservering på plass.

– Det blåser jo en del. Nå er det uteservering med glassvegger og uttrekkbart tak med varmelamper, og vi har sommer hele året!

LES OGSÅ: Det rører seg på Grefsenplatået - enda en ny kafe og pub, og planer for nytt torg- og møteplass på høring

260 plasser inne etterhvert

Totalt i dag har Nydalen Bryggeri og Spiseri 160 sitteplasser inne og rundt 200 ute. Så er det som nevnt planer om 100 nye sitteplasser i den nye andreetasjen.

– Vi skal heller ikke se bort ifra at vi kan benytte mer av utearealet til uteaktiviteter til neste år, men planene er ikke helt klare ennå, legger Jæger til.

30 millioner

For 2016 hadde restauranten og puben en omsetning på 30 millioner kroner, og med et driftsresultat på 3 millioner kroner.

– Jeg tror vi har truffet godt med konseptet. Men også at veksten i Nydalen, både når det gjelder bedrift og privat, de siste årene, har drevet frem et behov for et allsidig sted. At håndverksøl blir mer og mer populært, og at vi har eget bryggeri og stort fokus på øl, er nok også et pluss og noe gjestene setter pris på, tror Jæger.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse