ANNONSE
Annonse

Den lille hunden Mia måtte reddes fra tynt isflak

Dramatisk redningsaksjon i Maridalsvannet. Se bildene!

Den lille tibetanske tempelhunden hoppet over murkanten, og ble sittende skjelvende alene på et tynt isflak torsdag formiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.02.2014 kl 13:04

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Eier Brit Haslestad var på tur med lille Mia (5), en tibetansk tempelhund. De gikk inn ved Oset, der portene til Maridalsvannet står åpne om vinteren.

- Vi skulle bare leke litt. Plutselig jumpet Mia over murkanten her, og havnet på den tynne isen i hullet. Jeg ble så redd, forteller Brit fra Grefsen.

Fem minutter

- Jeg fikk ringt Brannvesenet. De stilte her på omtrent fem minutter. Nå er jeg bare så glad for at Mia er reddet. Tusen takk til fantastiske brannmenn, sier en lykkelig matmor og en kald og skjelvende, men sikkert også veldig glad Mia, i armene til Brit.

Det ble en rask og spennende redningsaksjon. For da den ene brannmannen fikk ålet seg bortover isen til Mia ble hunden enda mer redd, og løp mot kanten og det åpne vannet ved muren.

Men brannmannen ålet seg videre bortover, og fikk til slutt tak i en noe sinna Mia. Mia ble så løftet opp i armene til en veldig lykkelig matmor.

I sofakroken

- Takk igjen til fantstiske redningsmenn. Men hadde de ikke kommet, så hadde jeg nok hoppet over kanten jeg også. Men bra det ikke ble slik. Nå er det hjem og i sofakroken for oss resten av dagen, sier Brit.

 

Flere saker fra dittOslo:

Slik blir Oslos nye hovedflyplass

Nå blir det buss for trikk i et halvt år her

- For galt om barna ikke skal få spise brunost

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse