- Den optimale luksustrimmen

P.T. Rita snur opp ned i treningsbransjen, og inviterer trimmerne hjem til seg selv.

- Den optimale luksustrimmen

 

Mye energi, svette og latter i kjelleren til personlig instruktør Rita Parvanova. Hun snur opp ned i bransjen, og inviterer i stedet trimmerne hjem til seg selv.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2013 kl 21:18

GREFSEN: En til to ganger i uken tar trimmer Eli Fjelstad-Dammen turen fra Bestum til Grefsen, for å få en helt privat treningstime i kjelleren til Rita Parvanova. Eli kan ikke få rost treningskonseptet til Rita nok.

- Dette må være den optimale luksustrimmen, og i hvert fall hundre prosent personlig trening med personlig instruktør, smiler Eli, mens hun svetter seg gjennom de forskjellige øvelsene Rita har lagt opp til denne tirsdagen.

- Ikke ned en hekto

- Nå har jeg trent her jevnlig i to måneder. Treningsoppfølgingen - og kostholdsveiledningen - er upåklagelig. Jeg har også gått ned syv kilo i løpet av disse to månedene, sammenlignet med to år før det, da jeg ikke gikk ned så mye som å gå ned en hekto! Så det Rita gjør med meg funker i hvert fall veldig bra.

Eli forteller at hun ved siden av P.T.-timene med Rita, også trener på egenhånd.

- Ja, jeg får jo treningslekser til neste gang, ler Eli.

LES OGSÅ: Jenter skulker skolen for å få satt på falske øyevipper

Med mange års bakgrunn som sertifisert P.T., yoga- og pilatesinstruktør, danser og gruppetreningsinstruktør, og ikke minst med stort nok hus til å innrede et romslig trimrom i kjelleren, har Rita funnet sin treningsnisje.

Skreddersydd opplegg

- Utrolig trivelig måte å trene andre på. Men jeg er ikke ukritisk til hvem jeg velger å trene her, jeg må føle at kunden også er hundre prosent motivert til å gjennomføre de treningsoppleggene som hver enkelt får skreddersydd. Noe av treningen kan selvfølgelig også legges utendørs, marka er jo ikke langt unna her på Grefsen, sier Rita.

 - Det er nettopp det som også er noe av grunnen til at jeg gladelig tar turen fra Bestum og hit hver uke: Alt er så forberedt og nøye planlagt, også musikken. I tillegg til at det selvfølgelig aldri er kø ved apparatene, rent og delikat, ingen parkeringsproblemer, og verdens blideste og hyggeligste instruktør, skryter Eli.

Skulker aldri

P.T.-timene begynner ofte også med en kaffekopp på kjøkkenet til Rita, og avslutter kanskje med en selvfølgelig hundre prosent friskpresset juice eller smoothie.


- Ikke rart jeg aldri skulker en time her! sier Eli før kroppens største muskel virkelig skal få kjørt seg.

 

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!