- Den optimale luksustrimmen

P.T. Rita snur opp ned i treningsbransjen, og inviterer trimmerne hjem til seg selv.

 

Mye energi, svette og latter i kjelleren til personlig instruktør Rita Parvanova. Hun snur opp ned i bransjen, og inviterer i stedet trimmerne hjem til seg selv.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.10.2013 kl 21:18

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: En til to ganger i uken tar trimmer Eli Fjelstad-Dammen turen fra Bestum til Grefsen, for å få en helt privat treningstime i kjelleren til Rita Parvanova. Eli kan ikke få rost treningskonseptet til Rita nok.

- Dette må være den optimale luksustrimmen, og i hvert fall hundre prosent personlig trening med personlig instruktør, smiler Eli, mens hun svetter seg gjennom de forskjellige øvelsene Rita har lagt opp til denne tirsdagen.

- Ikke ned en hekto

- Nå har jeg trent her jevnlig i to måneder. Treningsoppfølgingen - og kostholdsveiledningen - er upåklagelig. Jeg har også gått ned syv kilo i løpet av disse to månedene, sammenlignet med to år før det, da jeg ikke gikk ned så mye som å gå ned en hekto! Så det Rita gjør med meg funker i hvert fall veldig bra.

Eli forteller at hun ved siden av P.T.-timene med Rita, også trener på egenhånd.

- Ja, jeg får jo treningslekser til neste gang, ler Eli.

LES OGSÅ: Jenter skulker skolen for å få satt på falske øyevipper

Med mange års bakgrunn som sertifisert P.T., yoga- og pilatesinstruktør, danser og gruppetreningsinstruktør, og ikke minst med stort nok hus til å innrede et romslig trimrom i kjelleren, har Rita funnet sin treningsnisje.

Skreddersydd opplegg

- Utrolig trivelig måte å trene andre på. Men jeg er ikke ukritisk til hvem jeg velger å trene her, jeg må føle at kunden også er hundre prosent motivert til å gjennomføre de treningsoppleggene som hver enkelt får skreddersydd. Noe av treningen kan selvfølgelig også legges utendørs, marka er jo ikke langt unna her på Grefsen, sier Rita.

 - Det er nettopp det som også er noe av grunnen til at jeg gladelig tar turen fra Bestum og hit hver uke: Alt er så forberedt og nøye planlagt, også musikken. I tillegg til at det selvfølgelig aldri er kø ved apparatene, rent og delikat, ingen parkeringsproblemer, og verdens blideste og hyggeligste instruktør, skryter Eli.

Skulker aldri

P.T.-timene begynner ofte også med en kaffekopp på kjøkkenet til Rita, og avslutter kanskje med en selvfølgelig hundre prosent friskpresset juice eller smoothie.

- Ikke rart jeg aldri skulker en time her! sier Eli før kroppens største muskel virkelig skal få kjørt seg.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse