Filminnspilling: Denne bilen gir norgesreklame

NORGESREKLAME: Alfa Romeo valgte Atlanterhavsvegen for å spille inn sin nyeste reklamefilm med blant andre prakteksemplaret Alfa 8c Competizione

For å lage en reklamefilm for en spektakulær bil trenger man spektakulære omgivelser. Derfor valgte Alfa Romeo Atlanterhavsvegen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2009 kl 15:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Alfa Romeo er i Norge for å lage en reklamefilm som vil foregå i flere verdensdeler. Selve filminnspillingen i Norge foregår på Atlanterhavsvegen på Averøya ved Molde.

Se bilder fra filmingen på Atlanterhavsvegen

Supersportsbilen Alfa 8c Competizione med 8-sylinderet motor, 450 hk og kun produseres i 500 eksemplarer (pris ca. 3 millioner kroner inkl. norske avgifter) er selvsagt hovedrolleinnehaveren, men den nye kompakte Alfa MiTo, sportsedanen Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon er også med.

Hele 50 innleide filmfolk har vært i sving.

- Dette er er flott Norges-reklame og ikke minst for Nord-Møre. Reklamefilmen kommer til å bli benyttet i Europa og det kommer til å stå "The Atlantic Road - Norway" i reklamefilmen, sier Jarle Tangen.

Han representerer Loop Films som er den norske samarbeidspartneren til Movie Magic International - produksjonsselskapet Alfa Romeo benytter til dette prosjektet. LoopFilm AS har forøvrig tidligere vært med å filme den siste Harry Potter filmen.

Les mer på rbnett.no: Helt Alfa-vill norgesreklame

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse