Styreleder i Skeid Fotball: – Det dukket opp en ny trenerkandidat

Ørjan Valla og styreleder Erling Geir Iversen for noen måneder siden, som da Iversen omtalte som en spennende ansettelse av Valla. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/ANDERS VINDEGG

– Ansettelsen med Ørjan Valla var midlertidig, og nå dukket en annen mulighet opp, sier styreleder Erling Geir Iversen i Skeid Fotball.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.05.2016 kl 08:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: Nyheten om at hovedtrener for Skeids A-Lag, Ørjan Valla, har fått beskjed om at han blir erstattet med annen mer rutinert trener, har slått som en bombe i skeidmiljøet. I hvert fall var dette nytt for veldig mange i miljøet rundt laget - les sak fra tidligere i dag her.

LES OGSÅ: I denne elvedammen blir det ikke lov å bade før langt ut i juli

Midlertidig

Men det ser jo ikke verst ut - sesongåpningen til Skeid så langt?

Styreleder Erling Geir Iversen kommenterer nå til Nordre Aker Budstikke.

– Ansettelsen av Ørjan Valla var midlertidig, avtalen var at Valla skulle tre til side når vi fikk på plass ny hovedtrener. Og nå dukket en annen mulighet opp. Vi har jobbet tett med denne prosessen helt siden i høst, om å få på plass en permanent A-lagstrener, sier Iversen.

Han fortsetter.

– Spennende

– Interne rokkeringer gjorde at vi sonderte litt ut av skeidleiren. Da dukket denne rutinerte kandidaten opp, med et veldig bra format, og som vi anser som veldig spennende og interessant. Vi håper den nye treneren er på plass i løpet av uken. Vi er nå i sluttforhandlingene.

LES OGSÅ: Hadde dem på gaffelen

Tilbudet

Stemmer det at Valla fikk tilbud om å bli med videre som såkalt «lærergutt»?

– Vi brukte ikke det ordet. Han fikk tilbud om å bli med videre i trenerteamet. Hans eventuelle nye tittel, hvis han valgte det, ville jo blitt opp til den nye treneren å svare på, sier Iversen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse