Det har blitt en del lenger å kjøre fra Solemskogen til Kjelsås

Det graves og jobbes i Myrerskogveien, veldig gamle vannrør skal skiftes ut. Dette bildet er fra tidligere i høst. FOTO: OLLE CEDERBRAND

Og andre veien. Men i dag fortalte Vann- og avløpsetaten om en aldri så liten veigla'nyhet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.11.2017 kl 09:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Denne uka fortalte beboere og veilaget i Osebakken - eller Osetbakken - som egentlig er nedersten del av Lachmannsvei, at de stenger veistrekket fra Midtoddveien og opp til Langsetløkka for gjennomkjøring.

Det kan de bestemme, for veien er privat. Her kan du lese hele saken fra tidligere denne uka.

Reaksjoner

Det har kommet reaksjoner på stengingen, blant annet fordi også Myrerskogveien er stengt. Vann- og avløpsetaten skifter ut veldig gamle vannrør på Kjelsås, og som Nordre Aker Budstikke har fortalt om i flere runder.

– I perioden med disse to veiene stengt samtidig vil det bli mye økt trafikk i området Lachmannsvei – Akebakkeskogen – Kjelsåsveien, for at beboere skal komme seg frem til skole og annet på Kjelsås. Økr trafikk vil jo for eksempel skje samtidig med skolestart på morgenen, for elever som skal både til Grefsen, Disen og Kjelsås skoler, skriver en leser til lokalavisa.

Myrerskogveien

Da Myrerskogveien - etter Furukollveien - stengte tidligere i høst, fortalte prosjektleder for rørutskiftingen, Bjørn Vessia, at veien nok ville være stengt lenge.

– Ut fra fremdriftsplanen skal vi være ferdig i Myrerskogveien mot slutten av februar eller mars.
Legger vi på litt tid for eventuelle uforutsette ting vil vi være ferdig i Myrerskogveien i slutten av mars 2018, trodde Vessia.

– Meget god fremdrift

Da lokalavisa er i kontakt med Vessia torsdag, svarer han følgende:

– I Myrerskogveien har fremdriften vært meget god en stund nå fordi det er satt inn flere folk og maskiner som driver på flere steder. Entreprenøren antar at ved årsskiftet, da blir veien åpnet for biltrafikk igjen, forteller prosjektlederen.

Men det kan bli med restriksjoner:

– Det kan bli restriksjoner med hensyn til parkering og gjennomkjøring bare i en retning. Asfaltering blir det ikke før til våren.
 
LES OGSÅ:

 
 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse