Det kan dryppe mye på gamleklubben

Sigurd Rostedt i aksjon for gamleklubben, Kjelsås fotball. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KJELSÅS FOTBALL

– Jeg er evig takknemlig, ikke minst ovenfor Kampen med trenerteam, som har satset på meg og hjulpet meg til å bli en bedre spiller, sa tidligere kjelsåsspiller Sigurd Rosted om gamleklubben i 2015. Nå kan han være på vei til proffeventyret - det kan bety mye penger for klubben på Oslos tak.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.01.2018 kl 08:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: – Sarpsborg-profil Sigurd Rosted (23) kan bli klar for den belgiske toppklubben Gent i løpet av helgen, ifølge VG.

Videre at Sarpsborg og Gent, som ligger på en femteplass i belgisk Jupiler League, har fredag kommet til enighet om en overgang for den norske midtstopperen. Overgangssummen er på et tosifret antall millioner kroner - her kan du lese hele saken.

Det skal kun være sluttforhandlinger om personlige betingelsene og rutinemessig medisinske sjekker, som står igjen, før Rostedt kan kalle seg Gent-spiller. Sarpsborg08 kommenterer ikke saken i VG.

Drypper på gamleklubben

Blir overgangen gjennomført, så kan det bety mye penger for Kjelsås fotball og Kjelsås IL.

Sigurd Rosted har ifølge Kjelsås Fotball vært en bærebjelke i midtforsvaret i klubben på Oslos tak. Det var i januar 2015 - da Rosted var 20, at han meldte overgang til Sarpsborg08.

- Han har tatt enorme steg som fotballspiller. 20-åringen har rukket å plukke med seg 83 kamper i blått, og han spilte samtlige minutter i 26 A-kamper i 2014. Midtstoppere måles sjelden på scorede mål, men Sigurd markerer seg også på offensiv dødball og satte fem baller i nota i fjor, skrev Kjelsås på egen hjmmeside.

LES HELE SAKEN HER

Evig takknemlig

Sigurd kommenterte også selv klubbens egen overgangssak.

– Jeg er evig takknemlig for at jeg har vært en del av dette, ikke minst ovenfor Kampen, med trenerteam, som har satset på meg og hjulpet meg til å bli en bedre spiller. Du skal ikke se bort ifra at jeg dukker opp på Stadion og heier Kjelsås til Obos-ligaen i 2016. Og, hvem vet, kanskje rekker jeg tilbake til Kjelsås og runder 100 kamper før skoene legges på hylla, ifølge Sigurd i januar 2015.

Inspirerende inntekt

Styreleder i Kjelsås fotball, Jo Bergsvand, forteller:

– Dette vil være en inspirerende inntekt for klubben og som gjør at vi blir enda mer motivert til å legge til rette for å utvikle flere som Sigurd. Kjelsås vil få ti prosent av et videresalg. Dette vil være en viktig inntektskilde nå og kanskje enda viktigere fremover. Det er mange gode talenter i Kjelsås, med et stort potensiale, sier Bergsvand.

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse