ANNONSE
Annonse

- Det måtte bli her!

Nå blir det dr. Dyregod på Kjelsås/Grefsen også.

Smådyr: Grefsen-Kjelsåssmådyrene får egen allmenklinikk i området. Veterinærene Mari Mykland med sin Jack Russelterrier Mulle, og til høyre Alice Lund Brænden med sin bordercolli/buhund/boxer og labradoren Kita. Foto: FOTO: Kristin Tufte Haga

Veterinær Mari Mykland har aldri lurt på «om» hun skulle åpne smådyrsklinikk, eller hvor den skulle ligge.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2012 kl 13:51

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Ombygning og oppsussing er i full gang i de tidligere bakeri/butikklokalene i Midtoddveien - rett ovenfor Trikkehallen. Om kort tid åpner Kjelsås Dyreklinikk.

Stor tro på området

- Vi liker begge Kjelsås/Grefsen veldig godt. Det måtte bare bli her, og vi har veldig stor tro på området med tanke på "kundegrunnlaget". Og så er vi veldig fornøyde med lokalene vi har fått tak i!, forteller de blide studievenninnene fra Veterinærhøyskolen, Mari Mykland (Tåsen) og Alice Lund Brænden (Grunerløkka).

Allmennklinikk

Og det er allerede pågang av «kunder».

- Min søster bor i området, og hennes to kaniner er allerede meldt inn som potensielle kunder, ler Mari, som alltid har hatt en drøm om å starte for seg selv etter ferdig utdannelse.

Og nå er snart egen praksis-drømmen oppfylt for Mari. Og sammen med Alice åpner hun smådyrsklinikken i mars.

- For hunder og katter selvsagt, men også smådyr, som nevnt kaniner, hamstere, rotter med mer. Dette vil bli en typisk "allmenklinikk" for smådyrene, men vi tilbyr også tannpleie, røntgen og "vanlige" operasjoner.

 - Ved behov, så kan vi også være fleksible på hjemmebesøk for syke dyr.

Timebestilling og drop in

Dyreklinikken skal holde åpent alle hverdager, med noe kveldsåpent. Fortrinnsvis blir det timbestilling, men også noe "drop in". Klinikken skal også selge hunde- og kattemat, og vil i tillegg tilby hjemkjøring av fôr.

Men det er mye som skal på plass før dørene åpner i mars, Mari er "prosjektleder", mens Alice jobber ut siste tiden i Hønefoss Dyreklinikk.

- Dette blir uansett veldig spennende, og selvsagt gleder vi oss. Men det er jo med litt skrekkblandet fryd da!

Også ved Storo

Også ved Storo skal det snart åpnes smådyrklinikk, Storo dyreklinikk, nærmere bestemt i Grefsenveien 66, den med åpning i februar .

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse