Det nærmer seg nyåpning på platået

Fortsatt ikke åpnet, men det nærmer seg, lover de nye drifterne. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Mye byråkrati og stort oppussingsbehov har forsinket åpingsdatoen for På Platået Pub.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
31.03.2017 kl 07:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Det ble stor oppstandelse da det i forrige uke ble klart at puben Flamingo på Grefsenplatået stengte dørene.

Først varslet de en siste helg med gjengen, men brått ble det stengt på dagen.

Mange har uttrykt sin fortvilelse over at nok et serveringssted på Grefsenplatået nå er forsvunnet. Fra før har kaffebaren, og to sushi- og takeaway-steder, lagt ned.

Geir-Erik Jensen skrev minneord over lokalpuben i Nordre Aker Budstikke: – Jeg lyser fred over dine sittegrupper, barkrakker, øltønner, mye moro og mange gode minner!

Starter ny pub

Tidlig i vinter dukket det opp et banner utenfor tidligere Taste of Fusion i Grefsenveien 90, litt lenger bort på platået, som annonserte at det åpner ny pub i lokalene.

Nordre Aker Budstikke var i kontakt med daglig leder Sadia Walayat, som kunne fortelle at de planla åpning av nye Platået Pub i slutten av mars.

Ettersom kalenderen viser at mars straks er over, har vi igjen kontaktet Gondal Invest, selskapet bak nyetableringen.

– Status er at vi sannsynligvis åpner en gang før 1. mai, opplyser Ahmed Mumtaz, som er involvert i nysatsingen.

Årsaken til forsinkelsen forklarer han med at det har tatt lenger tid en ventet å få innvilget skjenkebevillingen. I tillegg hadde lokalet behov for omfattende oppussing, som også har tatt tid.

Når puben åpner vil den ha åpningstid til klokken 01 inne, og uteservering åpen til klokken 22. Mumtaz forteller også at det etterhvert vil bli matservering i puben. Men det vil ta enda noen uker etter åpning, fordi kjøkkenet trenger utbedringer.

Hva med Flamingo-lokalet?

Så er spørsmålet om hvor lenge På Platået Pub vil få drive uten lokal konkurranse. Nordre Aker Budstikke kjenner til at flere aktører har meldt interesse for Flamingos gamle lokaler.

Avisen har vært i kontakt med eieren av lokalet, Mohammad Bashir, men han ønsker ikke å svare på spørsmål om hva som vil skje med det etter nedleggelsen av Flamingo.

LES OGSÅ: Grefsenplatået skal oppgraderes til torg og møteplass i bydelen. Her kan du se status på det prosjektet

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse