Det nytter

Oslo Psykiatriske legevakt har mottatt Det nytter- prisen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.04.2007 kl 09:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål: Oslo Psykiatriske legevakt er en del av Psykiatrisk divisjon ved Ullevål universitetssykehus. Prisen er et samarbeid mellom Kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon (KS) og Sosial- og helsedirektoratet.

I følge KS fremhever juryen Psykiatrisk legevakt i Oslo som et flott lavterskel tilbud, det er lett å komme til og ingen blir avvist. Psykiatrisk legevakt gir et tilbud til en pasientgruppe som lenge har vært kasteball. Juryen er imponert over hvordan legevakten lytter til brukerne og kontinuerlig gjør forbedringer. Det er ingen køer eller byråkrati, ingen blir avvist og åpningstiden er tilpasset brukernes behov, innenfor budsjettet.

- Jeg er utrolig imponert over den store innsatsen og engasjement som ligger bak det de nominerte har satt i gang og har lyktes med, sier Helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad. Prisen er en anerkjennelse og honnør til noen av dem som gjør en ekstra innsats for å fornye og forbedre tjenestene i helse- og sosialsektoren, sier hun på KS' nettsider.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse