ANNONSE
Annonse

Det store rullatorløpet

Prosjektleder for Alders- og demensvennlig by og bydel, Heidi K. Nordal dytter bydelsdirektøren avgårde på Sognsvann. Foto: NORDRE AKER BYDEL

– Flere hundre rullator- og rullestorbrukere, stav- og fotgjengere kommer på løp. Ikke bare for å delta, men for å vinne! forteller prosjektleder for Alders- og demensvennlig by, Heidi K. Nordal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NORDRE AKER: I år er det Nordre Aker bydel som er arrangør av Oslo kommunes årlige rullator- og stavgangsløp. 27. september fra klokken 12.00 til klokken 15.00.

Fartsfylt

– En fartsfylt og flott opplevelse for byens «evigunge». De siste fire årene har flere hundre rullator- og rullestorbrukere, stav- og fotgjengere kommet på løp – ikke bare for å delta, men for å vinne! I år er det Bydel Nordre Aker som arrangerer. Og navnet på løpet blir – i konkurranseinstinktets ånd - «Grefsen-Kjelsås Grand Prix», ifølge prosjektleder for Alders- og demensvennlig by, Heidi K. Nordal.

– God porsjon humor og glede

Løpet kombinerer trening og mosjon.

– Sammen med en god porsjon humor og glede. Vi skal ha indre og ytre bane, speaker, servering, medaljeseremoni, underholdning og mye, mye mer, inviterer Nordal.

Senior-i-sentrum-uken

Nå skal unge, eldre, frivillige, utøvere, deltakere og heiagjeng samles.

– Til ett av byens aller fineste arrangement under Senior-i-Sentrum-uken. I fjor foregikk det hele på Bjerke Travbane, forteller Nordal videre, og oppfordrer nå så mange som mulig fra hele Oslo til å melde seg på det årlige arrangementet.

Her kan du se video fra fjorårets rullatorløp:

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse