Det svinger av Kjelsås' 16-åringer

Opp og ned i Bringserien.

Fem mål: Dina Vogt Grid kontrer inn ett av sine fem mål mot Langhus.

Fra bånn i bøtta mot Langhus til storspill mot Lillehammer/Faaberg. Det svinger av håndballjentene til Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.02.2012 kl 12:43

Grefsen: Helgens runde i Bringserien hjemme i Engebråtenhallen ble en varierende opplevelse for Kjelsås.

I den første kampen ble det tap 20-28 for tabelltreer Fjellhammer.

- Da spiller vi egentlig ganske bra, og vi henger med dem en stund, sier strekspiller Dina Vogt Grid.

Real nedtur

I den andre kampen kom nedturen mot tabelljumbo og poengløse Langhus.

- Det kokte litt for oss når Vilde fikk "merke", sier syv-målsscorer Camilla Lødrup.

Kjelsås ledet 17-12 til pause, men klarte å rote seg bort til uavgjort 27-27.

- Å, det var ganske begredelig. Langhus er et lag vi normalt slår med ti mål, sier trener Anders Holand Pettersen, som forøvrig er sønn av tidligere landslagstrener Gunnar Pettersen.

Jentene var heller ikke fornøyde.

- Det var dårlig kommunikasjon i forsvar, derfor slipper vi inn så mange, sier Dina.

FORNØYDE: Therse Gulliksen (venstre), Dina Vogt Grid og Camilla Lødrup er fornøyde med å ligge på øvre halvdel i Bringserien.

Så kom oppturen

I søndagens kamp mot jevngode LFH09 våknet Kjelsås.

Etter å ha ligget under 11-18 til pause vant de kampen 28-25.

- Vi får "merke" i hver kamp, og det løste vi bra denne gangen. I tillegg har vi en del redninger. Så andreomgangen er nok det beste vi har gjort denne sesongen, sier Holand Petersen.

Fornøyde jenter

Kjelsås ligger som nummer 7 av 16 lag i Bringserien.

- Egentlig var vi kjempefornøyde med å kvalifisere oss til Bring. Vi måtte slå ROS i den siste kampen i kvaliken i Molde, og det klarte vi etter å ha tapt mot de to ganger før, sier Camilla.

Nå gjenstår en runde i Oppsal Arena, og der møter Kjelsås tre lag de kan slå - Strindheim, Våg og Åssiden.

- Vi er fornøyde med den plassen vi har karret oss til, for vi er vel nesten det eneste laget som ikke har hentet inn forsterkninger før Bringserien, sier Holand Pettersen.

I FARS FOTSPOR: Anders Holand Pettersen trener Kjelsås J16. Han er sønn av tidligere landslagstrener Gunnar Pettersen.

- Hva skjer neste sesong?

- For å beholde jentene i to år til må vi nok kanskje finne en klubb å samarbeide, som f.eks. Njård som har et bra seniorlag, sier Anders Holand Pettersen.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon