Det var som katten

Pensjonist Kjell Kristiansen skal gjøre sitt for at katten kommer hjem igjen til jentene sine, og ikke lengre slippe den inn. Foto: Tone Berild Kristiansen

"Den kommer ruslende og ber om å komme inn på besøk", står å lese i Solvanglia Tidende. Sebastian er blitt litt av en kjendis i borettslaget i John Brandts vei.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Solvanglia: En vennlig, sort katt, blir æret med en hel side av siste utgaven av "Solvanglia Tidende".

Redaktøren, og flere i John Brandt vei, har stiftet bekjentskap med den trivelige katten. "Den kommer ruslende og ber om å komme inn på et lite besøk. Den ber ikke om å bli kjelet med og stelt med, bare undersøke hvordan disse menneskene er, og sånn. Kort sagt; en skikkelig visitor, man gjerne tar godt imot uten noen større forpliktelser", opplyser redaktøren.

Nå må de kanskje gjøre noen endringer, beboerne i Solvanglia borettslag. Vi tok en tur til John Brandts vei, og det tok ikke lang tid før vi fant ut hvor katten var. På sofaen til en av pensjonistene i borettslaget. Med tilgang til vann, og eget pledd i sofaen.

- Men jeg gir den ikke mat, bedyrer pensjonisten, som etter å ha hørt jentenes oppfordring ikke lengre skal slippe den inn, selv om han synes det er veldig kjekt å ha besøk av den hyggelige katten og innrømmer at det blir litt vanskelig å nekte den å komme inn når den står med poten på verandadøra og mjauer og vil inn

- Det kan skje "uhell" når døren står oppe til sommeren, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. Den er veldig grei og går ut når den får beskjed om det, men legger seg "på post" og ser etter neste pensjonist med åpen dør, sier pensjonerte Kristiansen med et smil.

Redaktøren av Solvanglia Tidende har nå hengt opp et skriv fra eierne av katten på borettslagets oppslagstavle utenfor "Stor-stua".

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse