ANNONSE
Annonse

Dette er årsaken hvis du våkner av støy i natt

Forsvaret skal øve på nattflyving, her representert med Bell-helikoptre. Foto: FORSVARET

Forsvaret skal ut og fly med helikopter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2017 kl 15:58

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Hele denne uken vil det foregå militær øvingsaktivitet i Østfold og Oslo-området, melder Forsvaret i en pressemelding mandag.

​Det vil foregå militær øvingsaktivitet med helikopter i Østfold og omegn, samt Oslofjorden og utkanten av Oslo. Øvelsen vil pågå i tidsrommet fra mandag 24. april til fredag 28. april 2017.

Flygningen vil forekomme på kvelds- og nattestid, melder Forsvaret.

«Øvelsen er en del av et årlig treningsprogram og det er viktig å få trent på utfordringene som kvelden og natten gir. Publikum i berørte områder vil måtte påregne økt helikopterstøy kveld og natt i perioden øvelsen varer» står det i pressemeldingen.

Helikopterstøy den siste tiden

I begynnelsen av april hang et helikopter lavt over Oslo en hel dag. Det var på jobb for Sporveien, og her kan du lese om hva slags arbeidet det utførte.

Samtidig påpekte beboere rundt Storo at det ofte er helikopterstøy i området om kvelden. Vi sjekket nærmere med politiet, og hva de svarte kan du lese i denne saken.

LES OGSÅ:
Kan ikke huske å ha kjørt skiløyper 24. april før - men i år skjedde det!
Bussen skled av veien på grunn av snøværet mandag

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse