Dette er lesernes Oslo-jul - Vis oss din!

Delta i dittOslo og Fabian Stangs fotokonkurranse "Oslo - byen min!"

Henning Holstad (f.v.) og Jamil Syed er gjestedommere i desember, når nyhetsredaktør i dittOslo Hege Braaten og ordfører Fabian Stang vil se bildene som gjør Oslo til din juleby.

Vi utfordrer deg til å vise oss og alle dittOslos lesere hva som representerer jul i Oslo for deg!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.12.2011 kl 14:57

OSLO: Fotokonkurransen er allerede godt i gang, men nå som julen virkelig er her er det kanskje lettere å fange et blinkskudd som viser DIN Oslo-jul? - Se desemberbildene som har kommet inn så langt her!

 

Susanne vant i november

I fotokonkurransen «Oslo - byen min!» som dittOslo og ordfører Fabian Stang lanserte i november, kom det inn et stort antall bilder.

SE ALLE BILDENE FRA NOVEMBER HER!

Månedsvinner i november var Susanne A. Finnes for sitt bilde av Rosetoget 25. juli 2011.

 

Jul i Oslo - hva er det for deg?

I konkurransens andre måned er temaet jul i Oslo. Vi vil fortsatt se hva som gjør Oslo til byen din, men denne gangen med et julepreg. Hva er Oslo-jula for deg?

 

Holstad og Syed er gjestedommere

De to faste dommerne, ordfører Fabian Stang og Hege Bjørnsdatter Braaten har i desember fått med seg Henning Holstad, mannen som i over førti år har arrangert «Alternativ jul» i Oslo, og Jamil Syed, som i år arrangerer «Julaften på Furuset for 14. gang.

Les mer om gjestedommerne her!

Delta du også!

Fang blinkskudd fra byen vår i jula, og send det inn til foto@dittoslo.no, med MMS med kodeord "oslotips" til 1932 eller på facebooksiden til «Oslo- byen min!».

Vinneren får bildet sitt presentert på nett og print, ti Flaxlodd og den flotte fotoboka «Over Oslo».

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon