Verdens offisielle lykkedag: Dette gjør oss lykkelige

Søndag er verdens offisielle lykkedag - og vårgjevndøgn. Trening er bra for lykke, her coach og instruktør Astrid Moe Eikrem med Heile deg trening/Hoppla treningsgruppe på Kjelsås. FOTO: HEILE DEG COACHING

Men spesielt en ting mange angrer på at de ikke gjorde mer av. Les bare her...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.03.2016 kl 08:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SOGN/NORDRE AKER: I dag er årets vårjevndag, og verdens lykkedag.

– Vi har saumfart artikler om hva som gjør deg lykkelig, og kommet fram til disse 5 punktene - helt uten vitenskapelig belegg, skriver Riksarkivet.

Frisk luft

Blant annet nevnes en undersøkelse som har vist at det å tilbringe 20 minutter ute i godt vær ikke bare gjør humøret bedre, men også styrker tankevirksomheten og bedrer hukommelsen, står det på nettsiden til Riksarkivet.

BLI MED Å FØLGE DISSE JENTENE MOT EM

Trening

I tillegg og kanskje ikke overraskende, gjør trening og fysisk aktivitet deg lykkelig. Endorfinene - prosessen som kommer av trening inne i kroppen vår - også nevnt som kroppens morfin, gjør at vi føler lykkefølelse etter trening.

Mer sosial

Men i tillegg er det også mange som angrer på en ting, når man nærmer seg slutten av livet. Nemlig at man ikke har vært mer sammen med familie og venner, ifølge Riksarkivet.

Så spørs det om man kan si seg enig i annen lykkepåstand, nemlig at man skal bli mer lykkelig av å planlegge ferie. Journalisten tenker at man kanskje blir enda mer lykkelig av å gjennomføre ferien.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse