Dette reisekortet slutter snart å fungere, selv om du har gyldig billett

I månedene som kommer vil ca. 44.000 reisekort med kortnummer 0200 3000 2200 0000 eller lavere gå ut på dato. Det er sifrene vi har uthevet du må se etter. FOTO: RUTER AS

I månedene som kommer vil cirka 44.000 Ruter-reisekort gå ut på dato. Slik sjekker du om det gjelder ditt kort.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2015 kl 16:11

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Kortene som nå må byttes ble utstedt før 2012 og har fire års levetid.

Se bildet større

Øystein Dahl Johansen, pressekontakt i Ruter. FOTO: RUTER AS

Kortet vil slutte å virke, selv om det har gyldig billett, fordi levetiden regnes fra tidspunktet kortet første gang ble tatt i bruk, skriver Ruter i en pressemelding.

– Selv om reisekortet ikke lenger virker, er ikke billetten tapt – den kan overføres til et nytt kort, noe vi selvfølgelig bistår med, sier pressekontakt Øystein Dahl Johansen i Ruter.

Kortene det gjelder har kortnummer 0200 3000 2200 0000 eller lavere.

– Vi håper våre kunder tar seg tid til å sjekke om kortnummeret er lavere enn 0200 3000 2200 0000, og vil gjerne at de tar kontakt med oss dersom de har et av reisekortene vi nå søker etter, sier Johansen.

LES OGSÅ: Her kjemper biler, busser, syklister og rulleskiløpere om plassen: Ti år siden det ble vedtatt sykkelvei

Se bildet større

I månedene som kommer vil ca. 44.000 reisekort med kortnummer 0200 3000 2200 0000 eller lavere gå ut på dato. FOTO: RUTER AS

Slik kan du overføre billetten og reisepengene til nytt reisekort:

  • Benytt skjema på ruter.no for å få tilsendt et nytt reisekort. Det som er igjen av verdi på det gamle reisekortet vil da bli overført til nytt kort som blir sendt i posten.
  • På Ruters kundesenter og servicepunkter, samt bussterminalene på Grønland og Lillestrøm, kan kan du få hjelp med å overføre billetten eller reisepengene til et nytt reisekort.
  • Dersom du har et utgått reisekort uten billett eller reisepenger kan du kaste det og få nytt kort neste gang du er hos en av Ruters forhandlere. Det er også mulig å benytte appen RuterBillett til fremtidige billettkjøp.

– Vi beklager ulempene dette medfører og hjelper kunder fortløpende med å få byttet reisekort som har gått ut eller er i ferd med å gjøre det, sier Johansen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse