– Dette var helt topp!

Kasper Aunan fra Tåsen tok gjerne imot gratis drivstoff. Foto: Kristin Tufte Haga

Det ble trafikkaos i Tåsenveien da Shell og 7-Eleven åpnet kiosk og bensin på samme sted i dag. Men det var nok drivstoffet, og ikke pølsene, som trakk flest kunder i formiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2008 kl 14:21

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Stasjonen i Tåsenveien er en av de første 266 Shell-stasjonene som får 7-Eleven-kiosk i Skandinavia. Foto: Kristin Tufte Haga

Se bildet større

Solvår Smedhaugen fra Sagene fikk fylt opp tanken på Tåsen. Foto: Kristin Tufte Haga

TÅSEN: Rundt 150 mennesker fikk fylt gratis bensin på Shell/7-eleven Tåsen i dag. Køen stod langt nedover gaten.

– Dette var helt topp! stråler Solvår Smedhaugen, som var nummer fem i den lange køen av bilister som ville fylle tanken da bensinstasjonskjeden og kioskkjeden feiret offisiell åpning med gratis bensin i én time. Passende nok startet «gilde» sju minutter på elleve.

Full tank

– Jeg fikk fylt 61 liter – bensin til 800 kroner. Så det var absolutt verdt å vente en halvtime, sier Smedhaugen.

Hun var egentlig tidlig ute på vei til jobb, da ektemannen fortalte at bensinen var gratis på Tåsen.

– Da måtte jeg jo stikke innom. Så nå fyller jeg bensin denne gangen, så kan han gjøre det neste gang. Jeg er kjempefornøyd, humrer hun.

Det nye konseptet, med 7-Eleven-kiosk på Shell-stasjonene, har hun derimot ikke gjort seg opp noen mening om.

– Det er jo omtrent sånn det er overalt, så jeg syns ikke det blir så veldig annerledes enn det er andre steder. De fleste bensinstasjoner tilbyr jo mat og bensin, og det er i grunn helt greit, sier Smedhaugen.

Stor sammenslåing

Med musikk inne og ute ble åpningen av den «nye» bensinstasjonen feiret som en skikkelig fest, selv om den gratis bensinen alene nok trakk humøret opp hos de fleste.

Administrerende direktør Magnus Reitan i Reitan Servicehandel var også fornøyd til stede.

– Shell og 7-Elevene har funnet tonen, og vi er sikre på at det også vil smitte over på kundene våre. Vi skal gjøre vårt ytterste for å levere kvalitet i alle ledd, sier Reitan.

Til sammen vil 266 Shell-stasjoner i Skandinavia få kioskdriften drevet av 7-Eleven. 91 av dem skal stå ferdig innen jul. Ifølge iOslo.no vil sammenslåingen koste Reitan Servicehandel svimlende 1,2 milliarder kroner.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse