ANNONSE
Annonse

Sperringen i Bredo Stabells vei

Diagonal sperring før sommeren

Tåsen-beboere har kjempet for en diagonal sperring i Bredo Stabells vei/Tåsenveien. Fra venstre Gunnar Wistad, vel-leder Bente Krog, Helle Norheim, Mia Norheim og Lars G. Norheim, som avisen møtte før påske. Foto: Kristin Tufte Haga

Nå blir det diagonal sperring i Bredo Stabells vei. - En prøveordning som bør være på plass før sommeren, sier samferdselsbyråd Jøran Kallmyr (Frp).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.05.2009 kl 14:58

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TÅSEN: - Det er nå tatt en beslutning på at det bli en prøveperiode på 2 år med diagonal sperring i Bredo Stabells vei. Slik jeg oppfatter det er det også et ønske fra de aller fleste beboerne i området, sier samferdselsbyråd Jøran Kallmyr (Frp).

LES OGSÅ: Velger biler foran barn

- Denne saken har engasjert mange i nærmiljøet, og jeg setter stor pris på alle henvendelser jeg har fått i saken. Det har belyst saken veldig bra, og lokaldemokratiet fungerer, sier Kallmyr, som legger til at eksisterede sperring - som er besluttet opphevet - ikke vil bli fjernet før ny prøvesperring er på plass.

LES OGSÅ: Positiv til sperring

I tillegg opplyser han at det vil bli noe parkeringsrestriksjoner i sperreområdet, slik at også store biler kan passere på stedet..

- Så får vi vurdere saken på nytt etter prøveperioden, sier Kallmyr.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse