Sniktitt: HTC Touch Diamond 2

"Diamanten" eser ut

HTC Touch Diamond 2 er blitt større enn forgjengeren.

Det meste er blitt større på HTC Touch Diamond. Prisen også.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2009 kl 12:10

AMOBIL.NO: HTC Touch Diamond har vært belemret med laber batterilevetid. Den høyoppløste skjermen har nemlig krevd litt vel mye av batteriet på bare 900 mAh.

I Diamond 2 er batterikapasiteten økt til 1100 mAh. Samtidig er den blitt mer strømkrevende enn forgjengeren. Det er nemlig ikke bare batteriet som er blitt større. Skjermen har est ut og oppløsningen er blitt bedre.

Ifølge spesifikasjonene er imidlertid batterilevetiden blitt bedre, med oppgitte 21 døgn hviletid i forhold til 16,5 døgn i forgjengeren.

Her finner du vår test av forgjengeren HTC Touch Diamond

Les også vår sniktitt på HTC Touch Pro 2

Er blitt større

Skjermen har nå fått en størrelse på 3,2 tommer, og en oppløsning på 800 x 480 piksler. Dette gir en god oversikt, og skarpheten er helt i toppsjiktet samtidig som fargene virker naturtro.

Batteriet og skjermen er ikke det eneste som har est ut. Diamond 2 er i tillegg ganske mye større enn Diamond, med over en halv centimeter ekstra i høyden og 0,3 i bredden.

Dette høres ikke mye ut, men det er merkbar forskjell når du holder Diamond 2 i hånda. Noe tjukkere er den blitt også.

Likevel er ikke Diamond 2 større enn at du fint får plass til den i lomma, og med tykkelse på 1,37 centimeter er ikke bulen på buksa så altfor stor.

Les også vår sniktitt på HTC Snap

Mye dyrere

Prisen har landet på ganske så stive 4600 kroner, mens forgjengeren kan kjøpes for bare 3200 kroner i dag.

Les hele sniktitten på HTC Touch Diamond 2 på Amobil.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon