Din egen Super Bowl

 

Amerikansk fotball blir nesten ikke bedre enn i Madden NFL 09.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.08.2008 kl 09:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: Tross en liten tilhengerskare i Norge, er det ikke vanskelig å se hva som er fascinerende ved denne sporten. Amerikansk fotball er en krig om hver meter mellom de store, de smidige og de raske – der hvert sekund teller.

Les også: Er du klar for årets mest nyskapende spill?

Madden NFL 09 gir deg en autentisk opplevelse av hvordan det må være å føre et lag hele veien frem til Super Bowl. Et mylder av moduser sikrer timevis med underholding, og her kan du være alt fra manager til enkeltspiller.

Les også: Dra aldri på romferd alene

Banespillet er utvilsomt avansert, med en mengde trekk både offensivt og defensivt. Likevel vil spillere som er villig til å lære få stort utbytte av Madden 09: Du får hele tiden forklart hva du skal gjøre og hva du eventuelt har gjort feil.

Visuelt er spillet noe av det beste EA har levert på sportsfronten. Autentiske arenaer med spillere som følges av gode kameraer gir en realistisk og intens spillopplevelse. Lydeffektene, med glitrende kommentatorer og ville tilskuere, bidrar til at du raskt blir hekta på NFL.

Les også: Actionrollespill uten Maradona

Det hjelper også godt på at spillet legger til rette for fine flerspilleropplevelser. Kompiser kan utfordre hverandre i sofaen, eller samarbeide om å ta et lag hele veien til den store finalen. En nettdel som blant annet inneholder en liga for opptil 32 spillere, kompletterer et av årets sterkeste sportsspill.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse