Disenpatruljen flyttes

Beboere i Kjelsåsveien har lenge ønsket annen skoletrase for Disenbarna, enn langs sti over privat grunn. Og nå ser det ut til å bli en løsning på saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2010 kl 09:49

DISEN: Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med beboere i Kjelsåsveien 49 d, som lenge har ønsket at skoletraseen til Disen – for barna som kommer "nordfra" – ikke skal gå over privat grunn. Særlig blir det svært gjørmete på stien, når blant annet snøen smelter, og i følge beboerne resulterer gjørma i at barna i stedet bruker mer og mer av plenen til å gå på.

Ber om flytting av patruljen

Beboerene har for en tid tilbake henvendt seg til skolen, med ønske om at Disen skolepatrulje ved Kjelsåsveien 51 B, blir flyttet 50 meter lenger ned i Kjelsåsveien, slik at barna i stedet bruker veien fra Kjelsåsveien 50 og ned til skolen, som også har fortau.

Og nå forteller rektor ved Disen skole at det blir endringer.

Politiet godkjenner

– Vi har mottatt henvendelsene fra beboerne – vedrørende bruk av stien. Saken har nå vært diskutert i blant annet FAU – Foreldrenes Arbeidsutvalg og driftsstyret ved skolen. Politiet er også orientert om saken, og det er de som endelig skal godkjenne at skolepatruljen flyttes lenger ned i Kjelsåsveien. Det kommer nok til å skje, men først etter at den kommende "nye" skolepatruljen" er lært opp og godkjent av trafikketaten og politiet., sier rektor Grethe Kvalheim, og legger til at nøyaktig dato på når skolepatruljen flyttes ennå ikke er fastsatt, men at det sannsyneligvis skjer i slutten av april.

LES OGSÅ: Påske på Disen skole

LES OGSÅ: Disen-elever til MGP jr-finalen!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...