DittOslo jakter Norges beste låt

Lanserer musikkonkurransen Bandwagon.

Jørn Korbi har jobbet hardt for at Bandwagon blir mer spektakulær. Foto: Thomas Hildonen, ANB

Musikkonkurransen Bandwagon kommer til Oslo. Vinneren får massiv promotering og får spille på Norwegian Wood.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2013 kl 16:23

OSLO: 2012-utgaven av den nasjonale musikkonkurransen inneholdt rett i underkant av 1000 band og artister fordelt på 26 lokalaviser i Amedia. 2013-utgaven blir betydelig større - på alle områder. I år er 70 lokalaviser i hele landet med - også dittOslo!

Norwegian Wood

Allerede nå kan artister og band legge ut låter på dittOslo.no/bandwagon.

Låtene i Bandwagon må være egenskrevet, men det er ingen sjanger- eller aldersbegrensning.

Vinneren av Bandwagon får blant annet en oppfølging fra et stort plateselskap, eksponering i strømmetjenester, de får spille på Norwegian Wood i 2014, faglig oppfølging fra Rock City og en diger markedsføringspakke i Amedias over 60 aviser.

Samtlige som deltar kan dessuten søke på Åge Aleksandersens Ramp-stipend på 250.000 kroner.

LES OGSÅ: Åge Aleksandersen til artistene: - Vær original!

- Vi kommer til å arrangere 12 regionfinaler, og disse vil bli store opplevelser både fra et lokalt og nasjonalt perspektiv. Alle finalene vil for øvrig bli streamet direkte på hver lokalavis, sier Jørn Korbi i Amedia.

Bandwagon-konseptet er enkelt - å gi lokale band og artister en mulighet til å profilere seg selv. DittOslo vil presentere ukens Bandwagon-artist gjennom hele sommeren, og kåre månedsvinnere, som går rett til Oslo-finalen i august. Vinneren av Oslo-finalen representerer hovedstaden i regionfinalen på Lillestrøm i september.

Den nasjonale finalen finner sted i Namsos 16. november.

Les mer og meld deg på Bandwagon 2013 her!

Fra 26 til 70 aviser

Bandwagon startet som en låtkonkurranse i Namdalsavisa i 2011. Året etter meldte 25 andre lokalaviser i nåværende Amedia seg på prosjektet, og i år er altså tallet 70.

- Tilbakemeldingene etter fjoråret var strålende, både fra deltakeraviser og artistene. Mange artister har fått vise seg fram og fått spilleoppdrag, de har tatt lange skritt videre selv om de ikke kom til noen finale. Det at Bandwagon gir noe igjen på alle nivåer er bakgrunnen for at vi satser så stort i år, sier Kim Riseth, redaktør i Namdalsavisa. (ANB)

BANDWAGON 2012:

Hør vinneren av Bandwagon 2012, låta «The Riches» fra Trømsø-bandet Bonbons (Nordlys)

Hør vinneren av Ramp-stipendet 2012, låta «Varjalan» fra Slincraze (Finnmark Dagblad)

Meld deg på Bandwagon 2013 her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon