Drar i gang trimgruppe

Grete Kleven fra Kjelsås vil gjerne dra i gang en felles trimgruppe. – Ikke prestasjonskrav, men sosialt og mosjonsfremmende, sier hun.

Grete Kleven fra Kjelsås vil dra i gang en lokal trimgruppe. – Ikke noe prestasjonskrav, men sosialt og mosjonsfremmende, sier hun.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Grete Kleven er ivrig mosjonist, men skulle gjerne hatt selskap av flere på trimturene.

Felles trim– Det hadde vært flott om vi kunne få til en lokal trimgruppe med «godt voksne» mosjonister, én, eller kanskje to ganger i uka. Enten for å jogge/sykle om sommeren og kanskje skigåing om vinteren. Poenget er å trimme kroppen og samtidig komme seg ut i marka. I tillegg er det sosialt og motiverende å trene sammen med noen, sier den spreke «godt voksne» damen fra Kjelsås, og legger til at dette ikke skal være noe «prestasjonskravs-gruppe».

Viktig

– Men etter hvert som man blir eldre er det enda mer viktig å begynne å trene/eller opprettholde treningen. Jeg vil også foreslå at vi for eksempel under trimturene bruker pulstopper for å enda bedre trene blant annet hjertemuskelen, sier Grete, som egentlig kommer fra Nittedal.

– Der hadde vi noe som het «Nittedalsjoggen» – et helt gratis og privat initiativ. En gang i uka møttes titalls joggere på tur. Etter hvert ble vi så mange at gjengen ble delt inn i nivågrupper. Tenk om vi kunne få til noe slikt her på Grefsen/Kjelsås også, håper Grete, som kan kontaktes på mail: grskl@online.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse