ANNONSE
Annonse

Drillo gjør trenercomeback i Lyn

FUNNET SPISSEN: Drillo er meget bevisst på at spillerne må spille regelmessig på klubblagene. Nå må Joshua King overbevise landslagssjefen den neste måneden. Foto: Arkivfoto:Andreas Lindbæk

Egil «Drillo» Olsen har ikke gjort sitt som fotballtrener. Den tidligere landslagssjefen går inn i trenerteamet til Lyn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.06.2014 kl 18:44

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Egil «Drillo» Olsen første kamp for Lyn blir kommende søndag når Lyn møter Førde på Bislett. Den kampen kan du se direkte på dittOslo.no

- Jeg har tidligere trent Lyn i fire år på slutten av 80-tallet og bor i nærområdet. Treningsfeltet ligger nesten i hagen min. Jeg har hatt et møte med de andre trenerne og synes dette ser veldig spennende ut, sier Drillo til Lyns nettsted.

Les også: Se Lyn mot Førde direkte

Den tidligere eliteserieklubben sliter i 2. divisjon og er nest sist på tabellen. Forrige uke ga trener Finn Bredo Olsen beskjed om at han sluttet med umiddelbar virkning.

Drillo blir ikke hovedtrener, men går inn i trenerteamet sammen med Jonas Rygg (som blir hovedtrener) og Viggo Strømme. Sammen leder de laget i kamp mot Førde på Bislett søndag.

Drillo møter spillerne under torsdagens trening på Kringsjå.

Han skal forsette som kommentator i TV 2, men kommer til å lede minst en trening i uka og være med under kamper som ikke kolliderer med kommentatorjobben.

- Vi er kjempefornøyde med denne løsningen. I dette teamet får vi kontinuitet, faglig tyngde og erfaring. Dette var plan A, og vi er glade for å få den på plass allerede nå, sier styreleder Odd Karlsrud i Lyn. (©NTB)

Les også: Bredo ferdig i Lyn

Les også: Bastionen: - En voksen og riktig avgjørelse

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse