Du kan oppfylle hennes drøm

Ingrid Lund Thjømøe har et sterkt håp om å få komme med på One Call Wintercamp.

– Det ville vært som en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Ingrid Lund Thjømøe, som ligger an til å få være med på One Call Wintercamp. Men hun trenger din hjelp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.01.2009 kl 11:09

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NYDALEN: – Hele livet mitt dreier seg om å jobbe for å få råd til slike aktiviteter. Hvis jeg får være med på denne campen, får jeg gjort ting jeg ellers ville ha brukt ti år på å gjøre, sier BI-stident Ingrid Lund Tjømøe (24) til Nordreakerbudstikke.no.

One Call Wintercamp er et slage minitayr 71 grader nord, den populære realityserien som har gått på TV Norge. Men forskjellen er at her foregår konkurransen på forhånd, ved at deltakerne stemmes inn av publikum på wintercampens hjemmesider.

Friluftsentuasiast

Av 4000 påmeldte er det nå kun 30 personer igjen. Av disse får kun fem gutter og fem jenter være med på drømmeturen, som varer fra 16. til 22. februar. Det er kun lov til å stemme én gang per PC, og hittil har det kommet inn rundt 25.000 stemmer.

Ingrid ligger foreløpig an til en tredjeplass blant jentene, med 1382 stemmer. Midnatt 5. februar er det hele avgjort.

– Det er et stykke ned til 6. plassen, men det er fortsatt mye som kan skje, sier den tydelig spente friluftsentuasiasten, som nå ber lokalavisens lesere om hjelp.

Ved siden av siviløkonomutdanningen på Bi er Ingrid nylig utdannet turleder for Den Norske Turistforeningen, og skal være med på to vinterturer i år. Hun har tidligere stått aktivt på ski, og står fortsatt mye, både racing, pudder og telemark. I tillegg driver hun med sykling og liker de fleste former for ekstremsport.

– En drømmetur av de sjeldne

På Wintercamp får deltakerne blant annet oppleve hundekjøring, snøscooterkjøring, kiting og pudderkjøring. Nytt av året er at forsvaret vil arrangere et 48 timers oppdrag for de ti deltakerne.

– Winter camp er en drømmetur av de sjeldne og en vill opplevelse som kommer til å følge meg resten av livet!

– Som student er det ikke lett å finne hverken råd eller tid til alt man har lyst til, og her har vi altså turen med heeele pakka og mere, vilt mye av hva jeg bare kan drømme om å gjøre! Send meg på tur og la min drøm gå i oppfyllelse, ber Ingrid.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse