Dyrt oppussingsobjekt

Ble solgt for hele 8,05 millioner kroner.Foto: Ida Schmidt Nygaard

Et opppussingsobjekt på Nordberg gikk for 1,55 millioner kroner over takst.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.03.2007 kl 09:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ble solgt for hele 8,05 millioner kroner.Foto: Ida Schmidt Nygaard

Nordberg: At Nordberg er et av byens mest populære områder å bo, kom tydelig frem før helgen. En kjøper var villig til å betale store summer for en potensiell drømmebolig.

Den 181 kvadratmeter store boligen i Tirilveien er "et fullstendig oppussingsobjekt". Dette skremte imidlertid ikke kjøperen som etter en heftig budrunde endte opp med å betale 8,05 millioner kroner for sitt nye hus.

Taksten på den slitne eneboligen var satt til 6,5 millioner kroner, og at det var mange som var interessert var tydelig på siste visning. Noen la inn et bud på syv millioner kroner, en halv million over takst, allerede da.

Da boligen ble lagt ut for salg ble den markedsført som "det perfekte utgangspunkt for drømmeboligen". Tomten er stor og boligen har flott utsikt med gode solforhold. Men megler Erik Berg hos Privatmegleren sier til Finansavisen at hele boligen må pusses opp.

- Alt må gjøres. Man kan kanskje beholde og slipe ned stuegulvet, som er i heltre. Ellers må alt tas, sier Berg.

Kjøperen hadde ifølge Berg plukket seg ut tre gater som eneste aktuelle.

- Hun var strålende fornøyd med kjøpet, selv om store oppussingsarbeider må påregnes og prisen endte halvannen million over takst, sier Berg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse