Denne trenger hjelp: Egen facebookside for Gustav

FOTO: PRIVAT

Engasjementet for å hjelpe katten er stort, og nå har den fått egen facebookside.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.06.2016 kl 07:36

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke skrev i går om katten, som sannsyligvis er en såkalt Main Coon-rasekatt, som er observert i hvert fall tirsdag kveld i Gamle Kjelsåsvei.

Floker

– Jeg så den sent i går kveld. Har også sett den tidligere, men synes veldig synd på den, da den går rundt med store floker i pelsen. Store som tennisballer, forteller Madelen Støkkebo, som la ut melding om katten på Nordre Aker Budstikkes facebookside samme kveld.

Vil ikke løftes

Hun har ikke fått sjekket om katten har chip.

– Den vil ikke løftes opp. Jeg fikk tak i den så vidt, og fikk klippet bort en av flokene. Men det er jo flere, sier hun.

Eier

En Main Coon-oppdretter fra Ytre Enebakk hørte om katten. Hun tipset om mulig eier til katten. En person som tidligere bodde i nærheten av Gamle Kjelsåsvei, nå i Drammen, mistet en slik katt i 2013, levert fra samme oppdretter.

Hvis det skulle vise seg å være samme katt, heter den Gustav, og som da har vært på rømmen lenge.

Steller den

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at oppdretteren skal ha tilbudt seg å stelle katten og fri den fra floker og annet i pelsen, hvis den blir funnet og tatt hånd om.

Sett katten?

Engasjementet for katten er stort, og nå har Janne Eide Solvang opprettet egen facebookside for katten, blant annet for å samle observasjoner og annen info om katten, og hun oppfordrer folk til å like siden.

Vet du noe om denne katten, eventuelt meld ifra på Gustavs facebookside, eller til Nordre Aker Budstikke.

Siste oppdatering 24. juni er at katten igjen er observert i Gamle Kjelsåsvei, og at noen har klippet bort flere floker på katten.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse