Annonse: Amfi Ullevaal

Ekstraordinær service gjør det bedre å gi enn å få

Rune Fagermo er daglig leder på Tilbords Ullevaal.

Tilbords-gjengen ved AMFI Ullevaal vet nøyaktig hva som er den perfekte julegaven fra deg (og dine)! Her er de beste julegavetipsene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.12.2017 kl 17:11

AMFI ULLEVAAL: – Vi veileder mer enn gjerne til å finne de riktige gavene. Vi blir oppfattet for å gi god service i lys av alle tilbakemeldingene. Vi ble kåret til Årets nykommer på AMFI Ullevaal i 2015, sier den stolte, daglige lederen ved Tilbords – Rune Fagermo – i den hektiske førjulsstria.

Pent dekorert

Den imøtekommende bodøværingen har innredet forretningen på AMFI Ullevaal stilfullt i julens farger.

Det bugner av julegaver i butikken til Rune Fagermo på Ullevaal.

– Hvis du skal trekke frem de beste julegavetipsene, hva foreslår du da?

– Da vil jeg trekke frem Georg Jensen sine ting: Vi har flere produkter på tilbud: blant annet lysestake, skål og brødkurv, sier Fagermo før han nærmest på triumferende vis løfter en skinnende kjele.

– Så har vi også den populære pinnekjøttgryta til 799, kroner nå før jul. Den er stor, med rist. Det er mange som har besøk av storfamilien i forbindelse med jul, og her har de en kjele (19 l) som du kan koke mye kjøtt i, forteller Rune.

Hos Tilbords finner du også det du trenger for å invitere naboen på kaffe, eller om du for eksempel ønsker å imponere med fine bordoppdekninger.

– Jeg synes vi dekker kundenes behov her på Ullevaal. Vi er en butikk der du kan kjøpe gaver, og veldig mange gjør det, sier Rune.

Se flere gavetips her:

Siden 2014

Ikke bare er han sjef, men også eier av Tilbords-butikken. I over 30 år har han dyrket forretningslivet.

– Vi åpnet denne butikken i november 2014, sier han under taket på forretningen som selger porselen, glass, kjøkkenutstyr og interiørprodukter.

Med et imøtekommende blikk snakker den daglige lederen blant annet også om alle kjendisene som regelmessig legger turen innom butikken på AMFI Ullevaal.

Butikk for hvermansen (og kjendiser)

Senest denne uken besøkte en av landets største skistjerner forretningen, og gikk ut av døren med en pakke under armen.

– Men hvorfor skal også Ola og Kari Nordmann legge turen innom deg?

– Kunder har savnet en forretning av dette slaget, der de får kjøpt gaver som interiør og ting til kjøkkenet. Vi er blitt populære her på Ullevaal fordi vi setter kunden i fokus og yter god service, sier Rune.

LES OGSÅ:

Årets julegaver: Se boktipsene fra ARK Ullevaal

Få julegaveinspirasjon fra Eplehuset på Ullevaal!

Tilbords på AMFI Ullevaal.

LES MER PÅ TILBORDS NETTSIDER

SE AMFI ULLEVAALS NETTSIDER HER!