ANNONSE
Annonse

– Eldreomsorgen langt verre under Frp

– ELENDIG: SV-politikeren Akthar Chaudhry fra Furuset mener byråd Sylvi Listhaug (Frp) ikke leverer i verken eldreomsorg eller barnevern. Arkivfoto

– Oslo har i dag 500 færre sykehjemsplasser enn da Sylvi Listhaug (Frp) overtok. Det kan hun ikke nekte for, raser Akthar Chaudhry (SV).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.08.2009 kl 13:47

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Chaudhry reagerer på byråd Sylvi Listhaug (Frp) og byrådsleder Erling Laes utspill om at statsminister Jens Stoltenberg svartmaler eldreomsorgen i Oslo.

- Statsministeren fremstiller det som om sykehjemmene i Oslo nærmest er nedlagt, når sannheten er at sykehjemsdekningen i Oslo ligger godt over landsgjennomsnittet, sa Lae og Listhaug.

Dette får Chaudhry til å steile.

- Det som er realiteten er at Oslo har i dag 500 færre sykehjemsplasser enn da Sylvi Listhaug overtok. Det er ren katastrofe, og dette må Frp tåle å høre, sier han.

SV-politikeren er ikke nådig i sin kritikk av Fremskrittspartiets styre i Oslo.

- De kjører eldreomsorg som største sak, men de har elendige resultater i sitt eget utstillingsvindu. Eldreomsorgen og barnevernet i Oslo er elendig, og dette er områder som Listhaug og Frp styrer, sier Chaudhry.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse