– Eldreomsorgen langt verre under Frp

– Eldreomsorgen langt verre under Frp

– ELENDIG: SV-politikeren Akthar Chaudhry fra Furuset mener byråd Sylvi Listhaug (Frp) ikke leverer i verken eldreomsorg eller barnevern. Arkivfoto

– Oslo har i dag 500 færre sykehjemsplasser enn da Sylvi Listhaug (Frp) overtok. Det kan hun ikke nekte for, raser Akthar Chaudhry (SV).

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.08.2009 kl 13:47

OSLO: Chaudhry reagerer på byråd Sylvi Listhaug (Frp) og byrådsleder Erling Laes utspill om at statsminister Jens Stoltenberg svartmaler eldreomsorgen i Oslo.

- Statsministeren fremstiller det som om sykehjemmene i Oslo nærmest er nedlagt, når sannheten er at sykehjemsdekningen i Oslo ligger godt over landsgjennomsnittet, sa Lae og Listhaug.

Dette får Chaudhry til å steile.

- Det som er realiteten er at Oslo har i dag 500 færre sykehjemsplasser enn da Sylvi Listhaug overtok. Det er ren katastrofe, og dette må Frp tåle å høre, sier han.

SV-politikeren er ikke nådig i sin kritikk av Fremskrittspartiets styre i Oslo.

- De kjører eldreomsorg som største sak, men de har elendige resultater i sitt eget utstillingsvindu. Eldreomsorgen og barnevernet i Oslo er elendig, og dette er områder som Listhaug og Frp styrer, sier Chaudhry.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!