Elektro-gigant flytter inn her

Grunnarbeidene er unnagjort, og bygget skal stå ferdig i 2017. Her er tomta avbildet i fjor høst. Lengst nede i Nydalsveien er kontorene til Egmont Norge. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Men shopping blir det nok ikke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.04.2016 kl 18:40

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: Det er eiendomsnettstedet Estate Nyheter som forteller at Avantor har fått i havn en leieavtale med Elkjøp i det nye kontorbygget som er under oppføring i Nydalsveien, på spikerverktomten, hvor Christiania Spigerverks smelteovner en gang lå.

Det er hovedkontoret til Elkjøp som skal inn i lokalene, ifølge Destinasjon Nydalen. Dermed blir det neppe shoppingmuligheter, for dem som hadde sett for seg det.

Elkjøp skal ha 7000 kvadratmeter av kontorbygget, som totalt er på 13.000 kvadratmeter. Avantor ønsker ikke å uttale seg om prisbetingelsene, men bekrefter at det dreier seg om en langsiktig avtale.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Ferdig i 2017

– Vi ser frem til å få Elkjøp som leietaker i Nydalen. Det er en flott bedrift og en solid virksomhet, sier Øystein Thorup, administrerende direktør i Avantor, til Estate Nyheter.

Utbyggingen av spikerverktomten vil bestå av tre næringsbygg og fem boligblokker. Det første av næringsbyggene, Nydalsveien 12, er allerede ferdig og huser blant annet Egmont Norge. Bygget Elkjøp skal inn i skal stå ferdig i 2017.

LES OGSÅ: Solgt millioner over takst – før visning: Når noen banker på døra med 10 millioner kroner

Mer nytt i Nydalen

Det er stor aktivitet i Nydalen for tiden. Denne uken kunne vi fortelle at Avantor planlegger storstilt boligutbygging, med blant annet en blokk på 17 etasjer, i Sandakerveien 113-119.

På Gullhaug torg har planene for et 16-etasjers bygg, kombinert med næring og boliger, tegnet av Snøhetta, møtt motstand blant lokalpolitikerne.

Rett ved siden av Elkjøps nye hovedkontor åpnet aktivitetssenteret Fangene på Fortet tidligere i år.

Og til sommeren gjenåpner det nyoppussede Torgbygget, med restaurant og mange nye servicetilbud. Sjekk hvilke her!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse