- En kjærlighetserklæring til byen

"Nye" Grefsen barneskole offisielt åpnet mandag

 

- Når jeg ser hvor stolte alle er og hvor mye de gleder seg til å ta skolen i bruk, fra rektor til førsteklassingen med litt for stor ransel, så vet jeg at dette har vært en riktig og viktig investering, sier ordføreren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.09.2014 kl 12:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN: Grefsen Barneskole er nå ferdig rehabilitert, ombygget og utbygget. Mandag var det høytidelig åpning - også med ordfører Fabian Stang på plass.

- Det er ingen ting jeg gjør med større glede enn å åpne nye skoler. Når jeg ser hvor stolte alle er og hvor mye de gleder seg til å ta skolen i bruk, fra rektor til førsteklassingen med litt for stor ransel, så vet jeg at dette har vært en riktig og viktig investering, sier ordføreren til avisen i etterkant av åpningen.

Les også: "Norges nye Justin Bieber?" - Idol-Jesper bor på Tåsen

Det handler også om «kjærlighet», om satsningen på alle disse store rehabiliterte og nye skolebyggene.

En kjærlighetserklæring

- Skolebyggene er for meg en synlig kjærlighetserklæring til alle som bor i denne byen, og det er selvsagt hyggelig med en ny og fin skole. Men det er fremdeles innholdet i skolehverdagen, samspillet mellom lærere, elever, foreldre og foresatte som er det viktigste for at barna skal få muligheten til å realisere drømmene sine og leve gode liv,ifølge Stang.

Rektor ved Grefsen Barneskole, Anton Rygg, kan fortelle at skolens brukere er strålende fornøyd med den nyrehabiliterte og utbygde skolen.

- Fantastisk fin

- Vi synes at skolen har blitt fantastisk fin. Det er en fryd å se hvor stolte og glade elevene er. Som jeg sa i talen på åpningen: med slike elever, ansatte og foresatte er det lett å være rektor.

Les også: Ny ungdomsskole på Ullevål åpner til høsten

- Jeg vil også gjerne benytte anledningen til å skamrose alle de som har bidratt i oppbyggingen av skolen, og som har gjort at Grefsen fremstår som et mønsterprosjekt. Entreprenør AF, en fantastisk dyktig og hjelpsom stab i Avdeling for skolebygg i Utdanningsetaten, og ikke minst Undervisningsbygg med prosjektleder Jan-Fredrik Gulseth i spissen, sier rektor, noe han også poengterte i åpningstalen.

Hall til nyttår

Rygg kan ellers fortelle at den nye idrettshallen - på uteplassen på andre siden av Kapellveien - etter planen skal kunne tas i bruk fra nyttår.

Les også: Rektor kastet seg ut i dansen foran 800 måpende elever

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse