- En offentlig søppelfylling?

 

- Nå er jeg lei av å se på dette, sier en av Nordreakerbudstikkes lesere. Her er de nyeste bildene av søppeldumpingen i Maridalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.10.2008 kl 10:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Det dumpes jevnlig søppel i Maridalen. Slik så det ut ved Hønefoten parkeringsplass lørdag.

MARIDALEN: I våres skrev Nordreakerbudstikke.no at søppel dumpes jevnlig i Maridalen, og at det årlig koster Friluftsetaten millioner å rydde opp etter andre.

Utbrente bilvrak og hagemøbler

Nå har vi fått tak i nye bilder av søppeldumpingen i Maridalen. Et ribbet bilvrak, en hagepute og andre hagemøbler var blant søppelet som lå og fløt ved Hønefoten parkeringsplass i helgen.

– Nå er jeg lei av å se dette. Skulle tro at Maridalen var en offentlig søppelfylling, sier en oppgitt leser til Nordreakerbudstikke.no.

Anmeldes

Hvis Friluftsetaten finner gjerningsmannen, politianmelder etaten slik dumping, så sant det ligger innenfor Friluftsetatens ansvarsområde. I fjor brukte kommunen 17 millioner kroner på rydding av søppel i bysonen.

– Og da kommer slik søppeldumping som den i Maridalen og lignende steder i tillegg, til noen hundre tusen kroner i året, sa presseansvarlig Anne Aakervik til Nordreakerbudstikke.no tidligere i vår.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse