Enda råere utsikt

Camilla Helenius har ikke sansen for at noen har brukt skråningen ved Utsikten til å kvitte seg med rått kjøtt i store mengder. Her er ett av flere store stykker. Foto: Alexander Synstad

Hunden til Camilla Helenius snuste seg tirsdag kveld frem til 20-30 kilo rått kjøtt, som noen har dumpet i skråningen ved Utsikten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2008 kl 16:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

UTSIKTEN: Det inngjerdete skogsområdet Utsikten på Grefsen er et yndet sted for turgåere og hundeluftere. Tirsdag kveld var Grefsen-beboeren Camilla Helenius ute med hunden sin. Plutselig oppdaget hun det ene store kjøttstykket etter det andre, som lå nedover skråningen.

Spredt utover

Som sykepleier har hun god greie på organer, og hun viser oss både det hun mener er en stor lever, og noe annet som kan være et hjerte. Kjøttet ligger spredt utover hele skråningen, og noen av bitene er delvis dekket av plast.

– Jeg tror det kan være storfekjøtt, sier Helenius, som ikke kan forstå hvordan folk kan finne på å kvitte seg med 20-30 kilo rått kjøtt på denne måten.

– Jeg har aldri sett noe sånt her tidligere. Hvorfor har de ikke kastet kjøttet i en søppelkasse? spør hun.

Fikk i seg kjøttet

Som hundeeier har hun spesielt lite sans for dette. Helenius forteller at hunden hennes fikk i seg en bit av kjøttet før hun oppdaget hva den hadde funnet.

– Jeg vil oppfordre folk til å passe godt på hunden sin her nå, sier Helenius.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse