ANNONSE
Annonse

Streaming av musikk:

Endelig Spotify på mobilen

Spotify er nå tilgjengelig på Android-mobiler...

Spotify er nå tilgjengelig på Iphone og Android-mobiler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2009 kl 14:00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

AMOBIL.NO: Spotify har slått kraftig gjennom på PC-plattformer, og nå er det mobilen som står for tur. Natt til mandag ble tjenesten gjort tilgjengelig til Iphone og Android-mobiler.

Programmet er gratis å laste ned, men krever at du har en premium-abonnement i spotify. Det betyr at du må betale 99 kroner i måneden til Spotify.

Les også:

Spotify på vei til mobilen

Slik er Spotify på mobilen

Nå kan du kjøpe Spotify over disk

Dette er Spotify:

Spotify gir deg tilgang til en enorm mengde musikk, og biblioteket ligger på en ekstern server. Når du trykker play strømmer programmet musikken rett fra internett. Omtrent som en radio der du kan velge nøyaktig hva du vil høre på.

Programmet krever dermed minimalt med lagringsminne på mobilen, men du bør ha en lav datapris eller makspris på dataoverføring. På omtrent 20 minutter må du regne med at det lastes ned omtrent 10 MB.

En ganske standard datapris er rundt 1 kroner per MB, slik at det fort koster en tier for 20 minutter med musikk.

Om du kobler mobilen til det trådløse nettverket hjemme eller på jobb, betaler du selvsagt ingenting for dataoverføringen.

Spotify anbefaler at du har en nedlastingshastighet på minst 256 kbps for å bruke tjenesten. Amobil har testet spotify over mobilnettet, og fant overraskende nok ut at Edge-dekning, som gir de laveste hastighetene i mobilnettet på under 200 kbps, faktisk fungerer helt greit.

Her kan du lese Amobils test av Spotify over mobilnettet

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse