Sacred 2: Fallen Angel: Engel med problemer

 

Hakke, krøste, plyndre: Sacred 2 er morsom hakkemat - helt til alt kræsjer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2008 kl 15:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: Førsteinntrykket er ikke lovende. Den tvilsomt oversatte, intetsigende fortellingen, fremført av dårlige skuespillere med tysk aksent, bærer bud om at Sacred 2 legger lista særdeles lavt.

Dessuten er det irriterende å måtte laste ned en oppdatering på en halv gigabyte, før man kan få det rette utbyttet av spillingen.

Men under overflaten skjuler det seg et action-rollespill som heldigvis har sine vellykkede sider. Den omfattende, varierte verdenen er full av oppdrag og steder å utforske, og selv om den verken er nyskapende eller fantasifull, er det masse å se og gjøre.

Historien kan dessuten spilles fra både godt og ondt perspektiv – uten at den blir mer mindre triviell av den grunn.

Du har seks temmelig varierte figurklasser til rådighet, hver med et stort knippe individuelle magier og angrep. Selv om brukergrensesnittet er tungt å komme inn i, tilbyr det omfattende spillsystemet en fleksibilitet utenom det vanlige.

Spillsystemet er på sitt beste når det nytes med en venn: Her kan hver klasse fylle de fleste roller, uten å miste sitt særpreg.

Sacred 2 er en ambisiøs og på mange måter vellykket variasjon over Diablo 2, uheldigvis avbrutt av krasj og mye teknisk trøbbel. Kanskje vil framtidige oppdateringer løse problemene, men inntil videre er det vanskelig å anbefale spillet.

Les hele anmeldelsen av Sacred 2: Fallen Angel på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse