ANNONSE
Annonse

Enorm interesse for de nye leilighetene

Det blir annerledes i fremtiden langs Frysjaveien. Foto: A-LAB arkitekter/Oxivisuals

Flere tusen har allerede meldt sin interesse, før ett eneste spadetak er tatt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.03.2017 kl 21:00

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

FRYSJAPARKEN: – Planen er å transformere dagens eldre næringseiendommen til et nytt bolig- og nærområde. Området er planlagt vitalisert med utadrettet næring i første etasje, i form av butikker, cafeer og lignende, har Petter Bay Braathen, prosjektleder i Stor-Oslo Eiendom AS, tidligere uttalt i Nordre Aker Budstikke.

– Fra og med andreetasje, er det planlagt leiligheter i varierte størrelser. Boliger for nyetablerere, småbarnsforeldre, den sporty og eldre. Bebyggelsen skal "luftes" ut med grønne parkdrag, grønne bakgårder og takterrasser.

Første utbyggingstrinn

Området Stor-Oslo Eiendom og Frysjaparken skal bygge ut omfatter adressene Frysjaveien 40 og 42, og Kjelsåsveien 172, og er første utbyggingstrinn. Med på eiersiden er også OBOS, og som bistår eiendomsselskapet i salgs- og kjøpsprosessen.

LES MER OM PLANENE OG DEN POLITISKE BEHANDLINGEN AV OMRÅDET HER

Kan være det blir trangt om plassen inne i visningshuset i Frysjaveien på søndag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Visningssenteret

Det lille nye huset i Frysjaveien er altså første skritt på vei mot de første leilighetene og nye Frysjaparken, der utvikleren håper å bygge 900 nye leiligheter.

Åpning av visningssenteret skjer søndag 2. april, klokken 12.00 - 14.00. Men det kan fort bli trangt om plassen. Fordi det allerede er en enorm forhåndsinteresse for de nye leilighetene.

– Vi har per i dag 4300 registrerte interessenter på prosjektet. Dette er unike interessenter som har bedt om å bli holdt oppdatert om Frysjaparken, forteller prosjektselger Jenny Nicoline Olsen til Nordre Aker Budstikke.

Og det før leilighetene ble annonsert i de vanlige kanalene.

Ansiennitet først

Salgsstart er planlagt til 27. april.

– Det er faste priser. Leilighetene selges etter ansiennitet i OBOS. Etter dette er det «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder, sier Olsen videre.

Braathen i Stor-Oslo Eiendom AS legger til at de også selvfølgelig er veldig fornøyde med den store forhåndsinteressen for de kommende leilighetene.

– Nærheten til Nordmarka, Akerselva og byen byr på unike kvaliteter, som favner bredt.
Det er mange eneboliger og rekkehus i området, og et underskudd på leiligheter, avslutter Braathen.

LES OGSÅ: Frysjautbyggingen: Politikere - hva med kollektivtrafikken?

1500 - 2000 nye boliger

Resten av utviklingsområdet på Frysja, som også skal omgjøres fra industri til bolig, er det Nordre Aker Eiendom AS og Frysja Møllergruppen Eiendom AS som eier. Til sammen vil Frysja-området kunne gi 1500 til 2000 nye boliger, anslår Plan- og bygningsetaten.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse