Oppgitt over forsøpling: – Er det mulig?

For noen er det tydeligvis vanskelig å skjønne hvor søpla skal legges. Foto: Privat

Nydalen Kvarter-beboer, Ole Ivar Storø, er oppgitt. – Utrolig hvordan enkelte oppegående, voksne mennesker forsøpler, sier han.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.06.2008 kl 11:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NYDALEN: Boligsameiet Nydalen Kvarter i Gunnar Scheldrups vei 11, har mange beboere, blant annet Ole Ivar Storø. Han er oppgitt over forsøplingen i nærområdet til sameiet. BIs studenthybler er også en del av området.

– Helt uforståelig!

– For meg er det helt uforståelig at voksne mennesker og begavede studenter ved en av Norges viktigste skoleinstitusjoner kan være så tafatte når det kommer til noe så viktig som avfall, sier Storø til avisen.

– Hvordan kan vi regne med å berge klimaet vårt når vi ikke engang klarer å rydde opp i eget søppel. Vaktmesteren er den som til slutt må rydde opp – han må jo mildt sagt være drittlei, sier Storø.

Mus og rotter– Og hvis det er fullt eller at søppelanlegget er stengt, så kan man jo ikke bare sette igjen søppelposene på bakken? Da får man eventuelt ta med søpla inn til seg selv igjen, eller finne en annen søppelkasse å kaste det i. Å sette fra seg søppel på bakken tiltrekker seg jo blant annet mus og rotter. Og søppelanlegget ligger jo i tillegg rett ved siden av en barnehage, sier en oppgitt Storø.

Bekymret styrePå sameiets nettsider går det frem at også styret er bekymret for forsøpling, men også for at huseierne er plaget av bråk og hærverk. I et nyhetsbrev fra sameiets styre denne måneden heter det bl.a.: "... Vi vil ikke akseptere at eiere trakasseres eller at sameiet forsøples... Vi akter å forfølge alle slike klager skriftlig, og om nødvendig med bøter og utkastelse."

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse