Er det tomt i postkassen?

Her ser du hvorfor!

Venter du et brev som ikke kommer frem?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.03.2010 kl 11:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Posten har en del forsinkelser i distribusjonen av post i forbindelse med flyttingen fra Oslo sentrum til den nye postterminalen i Lørenskog. Posten har igangsatt en rekke tiltak for at konsekvensene skal bli minst mulig, skriver selskapet i en pressemelding.

Ti prosent er rammet

Flytteprosessen er omfattende og innebærer en stor omlegging av arbeids- og produksjonsrutiner. Det meste av posten går som normalt, men cirka ti prosent av sendingene som sorteres på den nye terminalen er berørt av forsinkelsene.

– Vi har fullt fokus på at produksjonen skal gå som planlagt. En rekke tiltak er iverksatt – blant annet har vi satt inn ekstra bemanning og transport, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Posten i pressemeldingen.

Ytterligere tiltak vil bli vurdert fortløpende. Posten regner med at situasjonen gradvis vil normaliseres de neste ukene.

– Vi beklager forsinkelsene overfor våre kunder, men ber om tålmodighet og forståelse for at en så stor omlegging, som Posten nå gjennomfører, er svært krevende, sier Nilsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse