Er det tomt i postkassen?

Her ser du hvorfor!

Venter du et brev som ikke kommer frem?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.03.2010 kl 11:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO: Posten har en del forsinkelser i distribusjonen av post i forbindelse med flyttingen fra Oslo sentrum til den nye postterminalen i Lørenskog. Posten har igangsatt en rekke tiltak for at konsekvensene skal bli minst mulig, skriver selskapet i en pressemelding.

Ti prosent er rammet

Flytteprosessen er omfattende og innebærer en stor omlegging av arbeids- og produksjonsrutiner. Det meste av posten går som normalt, men cirka ti prosent av sendingene som sorteres på den nye terminalen er berørt av forsinkelsene.

– Vi har fullt fokus på at produksjonen skal gå som planlagt. En rekke tiltak er iverksatt – blant annet har vi satt inn ekstra bemanning og transport, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Posten i pressemeldingen.

Ytterligere tiltak vil bli vurdert fortløpende. Posten regner med at situasjonen gradvis vil normaliseres de neste ukene.

– Vi beklager forsinkelsene overfor våre kunder, men ber om tålmodighet og forståelse for at en så stor omlegging, som Posten nå gjennomfører, er svært krevende, sier Nilsen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse