Er du vår «taxipassasjer?»

Stoltenberg snakket med «vanlige folk», det skal dittOslo også gjøre. FOTO: Skjermdump: Youtube/Arbeiderpartiet

Forrige helg kom sommerens kanskje største «valgsnakkis» foreløpig i denne valgkampen. Statsminister Jens Stoltenberg hadde satt seg bak rattet i en t...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.08.2013 kl 11:24

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Forrige helg kom sommerens kanskje største «valgsnakkis» foreløpig i denne valgkampen. Statsminister Jens Stoltenberg hadde satt seg bak rattet i en taxi, i en kampanje i regi av Arbeiderpartiet.

Hensikten var selvsagt «å komme nærmere velgerne», og Stoltenberg uttrykte stor glede over å snakke med «vanlige mennesker». Riktignok så Arbeiderpatiet seg nødt til å betale noen «vanlige mennesker» for å ta taxi med statsministeren, det er jo tross alt de «riktige» spørsmålene som må stilles - også av de vanlige velgerne.

FØLG VALGKAMPEN PÅ DITTOSLO.NO HER

Likevel; det betviles ikke at Stoltenberg hadde glede av taxituren, men han er jo på en måte programforpliktet til å si det også. Alle politikere skal elske å møte vanlige folk - velgerne. Det er jo velgerne politikerne skal ha på kroken i disse dager, og det er nesten ingen grense for hva de vil gjøre for å tekkes deg, meg og alle andre som ennå ikke har lagt stemmeseddelen i urnen ennå.

Men hva politikerne får høre i møte med velgerne i lukket rom har begrenset verdi for andre enn de to partene. Derfor vil jeg gjerne invitere alle dere lesere med på en «taxitur» med politikerne våre denne valgkampen.

IKKE BESTEMT DEG ENNÅ? Ta velgerhjelpen her!

Riktignok i overført betydning, det viser seg jo at det slettes ikke bare er for hvermansen å sette seg bak rattet i en taxi. Men disse mellommenneskelige samtalene - de burde nok både politikere og andre ta seg tid til oftere.

Det vil vi i dittOslo-redaksjonen gjerne gjøre denne valgkampen. Selv om våre journalister er godt kjent i byen, med stort kontaktnett, vet vi aldri hvilke utfordringer hver og en av dere lesere sliter med, hva dere lurer på, hvem dere gjerne skulle stilt til veggs - eller kanskje bare tatt en hyggelig taxitur sammen med.

LES OGSÅ: Vil ha mer sex og fyll i politikken

Derfor stiller jeg spørsmål til dere: Hva er viktig for deg? Har du en historie du mener Oslos politikere på Stortinget burde vite om? Er du uenig i valgløfter? Eller mener du det som diskuteres i media er revnende likegyldig?

I så fall håper jeg du tar kontakt med oss, for i denne valgkampen skal hele vår redaksjon være «taxisjåfører», som lytter til vanlige menneskers historier.

Har du en slik historie, håper jeg du sender redaksjonen noen linjer på e-post tips@dittoslo.no eller telefon 23205600.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hege Bjørnsdatter Braaten, nyhetsredaktør

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse