Er Simon (12) verdens yngste?

«Så vidt vi vet den yngste improvisatøren i verden med fast forestilling ved et teater»

sammen: Simon Mørland (11) og faren Nils Petter Mørland (fra Nordberg) spiller sammen i "Far og sønn i det 24 århundre" - fredag 25. mai. FOTO: FOTO: Utlån

- Simon (12) er så vidt vi vet den yngste improvisatøren i verden med fast forestilling ved et teater, ifølge medspiller faren, Nils Petter Mørland.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.05.2012 kl 10:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDBERG/SAGENE: En far og en sønn tar på seg den store oppgaven, og spår om fremtiden. Galakser skal utforskes, stjernekriger skal utkjempes og underlige vesener møtes. Det blir til forestillingen i slutten av mai; «Father & Son in the 24th Century».

Publikum foreslår

- Og basert på forslag fra publikum blir det   science fiction - sånn de liker den best - med hardbarkede typer og mystiske omstendigheter. Og så klart blir forestillingen forskjellig hver gang, forteller den andre improvisatøren i stykket, faren Nils Petter Mørland, også teatersjef ved Det Andre Teatret.

Ifølge ham kom prosjektet i gang etter at de to stilte som teatersportlag før jul.

Funker det?

- Simon er såvidt vi vet den yngste improvisatøren i verden med fast forestilling ved et teater. Dette er en 50 minutters forestilling med bare oss to. Fungerer det? Kom og se selv, oppfordrer far og sønn fra Nordberg.

- Passer for alle mellom 10 og 100 år!

IMPROVISASJON: Simon Mørland (12) og faren Nils Petter Mørland spiller i samme forestilling på Det Andre Teatret. Foto: Utlån

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse