Er vel noen som savner å kunne kjøre gjennom her

Furukollveien, og hvor det lenge har vært arbeider i veien, og veien har vært stengt for gjennomkjøring. FOTO: OLLE CEDERBRAND

Nå har de en plan på når de kan være klare til å åpne veistrekket.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.08.2017 kl 09:16

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har flere ganger fortalt om Vann- og avløpsetatens arbeider i Kjelsås-området. Veldig gamle rør skal erstattes med nye.

LES OGSÅ: Nye rør, men også stengte veier, støy og større parkeringsplass.

Forsinket

Arbeidene medfører stengte veier og adkomstproblemer. I tillegg er arbeidene forsinket, de skulle være ferdige rundt nyttår, men nå blir det fortsatt arbeider i gatene til utpå våren neste år.

LES OGSÅ: Du må nok ta høyde for kø her - lenge!

Se bildet større

Dype grøfter skal graves, og nye rør legges. FOTO: OLLE CEDERBRAND

Furukollveien

Men en gla'nyhet for Furukollveien-beboere og andre som ønsker å kjøre inn i, og gjennom veistumpen, er at Vann- og avløpsetaten tror de nå vet når veien kan være ferdig - med nye nedgravde rør.

– Vi har hatt byggemøte nå nylig, og entreprenøren sier at veien nok blir åpen for gjennomkjøring innen en drøy måned fra i dag, sa prosjektleder Bjørn Vessia i Vann- og avsløpsetaten til Nordre Aker Budstikke, tirsdag denne uka.

Flere arbeidslag

– Entreprenøren har nå et ekstra tredje arbeidslag, og vurderer å sette på et fjerde lag i september, sier Vessia videre.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse