Erik klar for VM

Landslagsturner Erik Gulbrandsen fra Solemskogen i ringer under konkurranse i Elverum. 2C Foto/Christian Thomassen

Mandag er Erik Gulbrandsen (21) fra Solemskogen klar for turn-VM i London.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.10.2009 kl 08:35

SOLEMSKOGEN: Sammen med fem andre herreturnere, og 4 kvinneturnere, reiser i morgen Erik Gulbrandsen (21) fra Solemskogen til turn-VM i London, som starter mandag. f.k., og varer til og med 18. oktober. VM'et er en konkurranse for mangekamp – 6 apparater for «herrer» og 4 apparater for «kvinner». I følge Erik skal de norske på herresiden ikke delta i 6-kamp, men enkeltapparater, og to av jentene deltar i 4-kamp.

Satser på rekruttering

– Det jobbes med turnrekrutteringen i Norge, og VM-deltakelsen er en viktig konkurranse – også med tanke på videre utvikling, og en del av satsingen på norske turnere frem mot OL i Rio de Janeiro i 2016, forteller Erik, som i sommer kom på 3. plass sammenlagt i NM senior, 2. plass i lagkonkurransen og 1. plass i frittstående og skranke.

Det er rundt 500 påmeldte gymnaster fra hele verden til VM'et i Londen. Hvilke apparatøvelser Erik skal delta i er ennå ikke klart.

Feilfritt mål

– Målet er å «kjøre» feilfritt i de apparatene jeg stiller på. Hvilke apparater det blir vil bli tatt stilling til litt senere, sier Erik, som også forteller om mange timers trening per uke.

– Det går med rundt 20 timer i uka. Og det i tillegg til at jeg har full jobb som tømrer. Men turn har jeg drevet med helt siden syvårs-alderen, sier gymnasten fra Oslo turnforening, som ellers trener i lokalene til Halse Turn.

– Klart jeg gleder meg – dette er mitt første VM, sier Erik.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...