Anmeldelse: Brothers in Arms: Hell's Highway: Et episk mesterverk

 

Andre verdenskrig er ikke død i spillform. Langt derifra.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.10.2008 kl 15:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: Noen mener at andre verdenskrig er oppbrukt som arena for skytespillsjangeren. Men dette stemmer ikke, ifølge Brothers in Arms: Hell's Highway. Her serveres vi en filmatisk actionopplevelse med tonnevis av følelser og ettertanke.

Se video på Gamer.no

Hell's Highway er først og fremst et taktisk skytespill, der du som troppleder leder dine menn rundt på slagmarken for å bekjempe fienden. Dekningsild og bruken av flankene er nøkkelord her. Uten planlegging møter du en rask død i dette spillet.

Mellom de actiontunge og svært underholdende krigssekvensene får vi en sterk historie om soldatenes skjebne under Operation Market Garden og den allierte offensiven i Europa.

Dette er nesten som å oppleve den klassiske TV-serien Band of Brothers, bare at du er tilstede selv.

Stemmegivning og dramaturgi sitter som et skudd. Det eneste som mangler, er et persongalleri med flere levende ansiktsutrykk. Det er noe dødt over ansiktene til våre hovedpersoner, og da klarer ikke historien å engasjere så mye som den kunne ha gjort.

Da hjelper det at det øvrige grafiske inntrykket er hentet fra aller øverste hylle. Detaljrikdommen er enorm, og ødeleggbart miljø gir deg friske taktiske muligheter.

Det er ikke mange spill tidligere som til så stor grad har klart å sette deg inn tidenes konflikt som Hell's Highway.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse