Et lite spørsmål om kjærlighet

butikksjef Bjørg Korsmo i Mester Grønn på Storo overrekker premien til Nina Aaen.

Storo-kunden Nina Aaen fra Ryen trodde ikke sine egne ører da hun ble utropt til vinner av Mester Grønns valentinerkonkurranse – og et cruise til 50.000 kroner!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2010 kl 13:34

STORO:

— Jeg måtte bare svare på hvilken dag morsdagen og valentinsdagen var på et kort, sier Nina Aaen.

Men at hun skulle vinne kjærlighetskonkurransen som gikk i blomsterkjeden Mester Grønns 89 butikker over hele landet i ukene før søndagen som var både Valentines day, morsdag, fastelavnssøndag og kinesisk nyttår, hadde hun aldri trodd. Over 60.000 svar kom inn i løpet av konkurranseperioden.

Torsdag fikk Aaen overrakt det synlige beviset på at et cruise i Karibien eller Middelhavet, til en verdi av 50.000 kroner, er hennes.

Også assisterende butikksjef på Mester Grønn på Storo Storsenter deler gleden.

— Det er jo kjempegøy at vinneren ble trukket ut fra vår butikk! Vi fikk inn utrolig mange svar, og hadde et svare strev med å få sendt inn alle kortene, sier Bjørg Korsmo.

Nina Aaen er et eneste stort smil. Hun har aldri vært på cruiseferie før.

— Dette er jo litt moro. Jeg pleide alltid å vinne i kakelotterier når jeg tok lodd med min nå avdøde mormor. Etter det har jeg ikke vunnet noe, så kanskje hun var med meg den dagen jeg deltok, sier Nina.

Mester Grønn-gründer Erling Ølstad syns det er ekstra gøy at vinneren ble trukket ut på Storo.

— Vi har vært med på Storo i over 20 år, nesten helt siden starten. Storo-avdelingen var den tredje i Mester Grønn-kjeden, og den første i Oslo, så dette er litt spesielt, sier Ølstad.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...